Scudo Sports

Kron XC 1000 ile kaza yaptım ve kolum mahvoldu!

Scudo
Cep telofunun içine kafası gömülmüş insanlara ve dönüşlerde yaya geçitlerinde yeşili veya bir boşluğu bekleyen bazı beyinsizleri de dikkat edin hiç bakmadan atlıyor gerizekalılar.Sonra da hakaret ediyorlar.Hepsine durup dert anlatmak bıktım.Sanki benip görevim.Bazıları ise konuşmaya kalkınca saldırıyor.

tesekkür ederim arkadaslar. kolum iyilesti allaha cc sükürler olsun butun herkese gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkur edıorum aksaray bısıklet grubundan sevgılerle

Çok çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede düzelir yaralarınız. Allah büyüğünden saklasın.

geçmiş olsun (zaman geçti ama olsun :)) benmde önümde bi kere böyle kapı açtılar Allahtan yavaştım

Geçmiş olsun. Kapılara biraz daha dikkat edersek bu sorun çözülebilir... Ani açılma ihtimaline karşı biraz soldan gildelim.

çok geçmiş olsun. bir an evvel eski haline dönmen dilekleri ile

Arkadaşlar konunun açılış tarihine bakılırsa 14 ay geçmiş. :D

Yinede geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bunun bir taktiğide park halindeki tüm arabaların koltuk başlıklarında arkadan baktığımızda insan olup olmadığnı görebilioruz bana alışkanlık yaptı hep böle yapıorum.

çok geçmiş olsun işallah kalıcı bir etki bırakmaz ama bisikletlilerin çok dikkat etmesi gereken bir konudur bu daha önce benim de başıma geldi ama tanrıya şükür arabanın altına falan girmedin ama o günden beri arbaların uzağından geçerim bence sizde öyle yapın benim bir sorum olcak arkadaşlar kronun 500 lira civarındaki bbir modeli sedona veya salcanonun 500 liralık bir modelinden daha iyi veye kötü müdür biliyorum 500 liraya üstün bir bisiklet alınamaz ama bütçem bu ve elimdekiyle en iyisini lmaya çalışıyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun... umarım kısa surede gecer...
eskisehirde aynı 3 kez daha dikkatli olmak lazım yollarda. bisikletli olunca hiç dikkat bile etmio trafikteki söforler

xc1000 kazası böyle oluyor maalesef bende geçen sene sd751 kazası yapmıştım fazla bişey olmamıştı...
aklınızda olsun beyler yapacaksanız sd751 kazası yapın sadece yere düşüyorsunuz sd751 de kan felan akmıyor...
Diye bir espri yaparak geçmiş olsun diyorum...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

çok geçmiş olsun allah kimseye göstermesn bnde bi kere dikkatsizliğimden arabaya çarpılmıştım allahtan bendede biskletimdede hasar yoktu ama arabanın hali yaman tekrar geçmiş olsn kardes herkeze iyi forumlar

iyileşmişindir artık diye düşünüyorum kardeşim inşallah bidaha yaşamaman dileğiyle sağlıcakla kal :D

Geri