Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
hayırlı olsun gülgüle kullanın biskletinizi inş kazasız belsız sürüşleriniz olur

kron xc1000 7005 alü iken 711 v 6061alü daha esnek yani kron daha sert ama 711v darbeleri absor ederek daha keyifli bi yol sürüşü sağlıyor tabi kullanacağın alana böre taknik açıyıda göze al derim;)

Kron tabikide ..........................................................................

krona xc 1000 sahibiyim bende. yola uygun lastik almayı planlıyorumda 1.5 ları takamam dimi orjinal cantına bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa süper olur

arkadaşlar ben de sanırım kron xc 1000 alacağım ama ucuz bir yer arıyorum ve nereden alınır bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

xc1000'i istanbul'da nerelerde bulabiliriz ve fiyatları ne seviyelerdedir? bugün efor bisiklet'e gittim.. peşin fiyatına 685 tl istediler.. 1 kuruş inmediler aşağı, ben de almadan çıktım.. daha ucuza bulabileceğimiz bir yer var mıdır acaba?

Arkadaslar Kron xc1000 Urununu almayı dusunuyorumda. Suan boyum 194 Yasım 15 ve dahada uzayacaktır. Kıloda maglum 92 :D Ben sımdı urunu alırken hangı boyu almalıyım ? Bana uygun olan nedır ?

en büyük boyu 19.5 . bunu almanızı öneririm benim boy 175 ben 17.5 kullanıyorum

Kadro
Alu 7005 Double-Butte«

Maşa
TG

Boğaz Yatağı
VP A41

Arka Vites
Shimano RD-M410

Ön Vites
Shimano FD-M310

Vites Kolları
Shimano ST-EF60

Fren Kollan
Shimano ST-EF60

Frenler
Shimano BR-M422

Ayna Dişli
Shimano FC-MI 91

Orta Mil
Shimano BB-UN26

Gidon
Uno

Boyun
Uno

Pedal
VP 992

Sele Borusu
Uno

Sele
Vader

Ön Hazne
Shimano HB-RM60

Arka Hazne
Shimano FH-RM60

Zincir
Shimano HG-50

Kaset
Shimano CS-40

Jant Teli
HTI

Jant
Remerx

Lastikler
Maxxis 27TPI

Ölçü
14.5″-16″-17.5»-19.5″

buyur

Kron gibi süper bir bisiklet kullanmadım 2009 modelleri hem hafif hem özellik olarak sedonalardan çok üstün ayrıca ömür boyu kadro garantisi var ben sana kron tavsiye ederim ama 2009 modelini istanbul anadolu yakasında alabileceğin yer istanbul üsküdardaki atilla bisiklet orda xc 500 xc 1000 ve xc 2000 serileri var.

Ben olsam Kron alırdım... şimdiye kadar çok kullandım xc 1000'i beni memnun bıraktı tavsiye ederim yinede seçim senin...

Geri