Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Yardımlarınız için teşekkür ederim başka bir vesile ile buldum xc1000 alabildim çok şükür.. =) iyi pedallar..

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
Scudo
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce kronxc1000 bisiklet aldım.Eski bisikletimin arka jantı tutan kulakçık kısmının kırılması ve 2 defa kaynak yaptırmam sebebiyle onu bir şekilde elden çıkarıp şimdi bu bisikleti aldım.Forumda bu bisikletle ilgili birçok görüş var kimisi iyi kimisi kötü olmak üzere.Sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali,bu bisikleti oldukça dikkatli,asfaltta kullanmama rağmen kafamda sürekli kadroya ya bişey olursa,arka kulakçık hasar görürse diye bir kuşku var içimde.Bunu düşünmekte beni oldukça yıpratıyor.Kron xc3000 lerde arka kulakçıkta kırılma,çatlama,dayanıksızlık problemleri bir kaç kullanıcının başına gelmiş.Bunlarıda gördüğüm zaman acaba yanlışmı yaptım diye bir endişeye kapılma hissi oldu bende.Lafı fazla uzatmadan görüşlerini bekliyorum şunuda belirtiyim amacı dışında kullanmıyorum.57 kiloyum olabildiğince düz yolda kullanmaya çalışıyorum ve ister istemez kaldırımdan indiğim olmuyo değil...Saygılar iyi forumlar...

kilonu da düşünürsek bence rahat ol....Ayrıca o tarz bi sıkıntı da ürünün arkasında durucaklarına inanıyorum bi korn kullanıcısı olarak...

daha önceki bisikletin nedir bilmiyorum ama öğrenilmiş korkular adım atarken insanı etkiler ama bu degildirki dün olan sey bugunde olacak. bende 2008 model xc 1000 kullanıyorum ve kilom 80nin üstünde . dağda olsun bayırda olsun şehir içinde olsun bir çok alanda kullandım ve su ana kadar gayet memnunum, verdiğim paranın hakkını sonuna kadar çıkartıyor.

Eski bisikletim normal markasız çift amortisörlü bir bisikletti.

hiç korkma bendede kron xc 1000 var kıramazsın ama kırsanda sanırım ömür boyu garanti bunuda kapsıyordur ama emin değilim !
sen beni bir görsen bu kıramadıysa ben hiç kıramam dersin :D

ömür boyu olmasada olur 2 yıl adam akıllı kullanayım kurban kesicem :D

vitesin dogru ayarlıysa ani ve siddetli vites atısları yapmazsan kulakcıgına hic bisi olmaz

rengi çok güzel bence bu kadronun hayırlı olsun....

iyi bir karar sonuçta kadroda garantili. iyi pedallamalar

bende bir kroncu olarak çok iyi bir karar vermişsin hem kaliteli hemde güzel bir bisiklet

sadece kertenkelesi yeterrrrrr

hayırlı olsun bisikletiniz güzel bol pedallar :)

sıfırları 100€ cıvari fln sana patlar sanırım.

sahibinden com da vardı : ))

ben xc 1000 aldım 2008 kasa..

daha ust duzey bı ve temız bı kadro ile takas yapabılırız istersen..

tabi param cıkarsa sende 2tane daha kadro bulursan : )

arkadaşlar kron almak istiyorum ama uygun fiyata bulamıyorum 2009 modeller pahalı 2008 modeller uygun. xc 1000 düşünüyorum. efor ışıl bisiklet diyor ışılda xc 1000 ler 814 tl ... bütçem maksimum 650 ye izin veriyor oda taksitli yardımcı olabir misiniz... 2008 modeller bu civarda.

Geri