Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

sayın aihsan,
sanırım tarihlere bakınca o fiyatlar zor gibi geliyor bana. mesaj eski bayağı.
avronun düşük olduğu dönemde yazılmış

Scudo
@Han Türkoğlu

2008 modeller hala o fiyata hocam ama istanbulda var sadece . 2009 modellerde peşine 720 taksitliyede 800 diyorlar ..

xc1000 2008 aldım 580 fıyatı kargo ıle 600tl ye geldı. 2009 xc1000 lerin fıyatı 840 cıvarı. Kronumu alalı yaklasık 3 hafta oluyo sureklı işe bısıkletımle gıdıp gelıyorum ve cok memnunum0; acıkcası forumdakı ustadlarımız daha ıyı bılırler sedona kullanmadım.

merhabalar sirkeciden 15-05-2009 da EFOR bisikletten 775 tl 8 taksite xc1000 aldım.
Yanında bazı hediyelerde verdiler.

Arkadaşlar bende xc 1000 veya sedona ikinci el 761 almayı düşlünüyorum bilen arkadaşlar ne tavsiye edersiniz yarışlara giricem çalışıp başlangıç için şu dediğiniz başka bir bisiklette olabilir..
ayrıca xc 1000 en ucuz pinareeli.com diye bir bikesport sitesi var orada 675 lira 2009 araştırdım baya en ucuz orda sanırım..

Arkadaşlar,

Bugün Kron xc1000 i araştırırken sitelerden birinde aşağıdaki fiyatı gördüm. Stoklarında da bulunuyormuş. Sizce 2009 xc1000 için bu fiyat inandırıcı bir fiyat mıdır?

Piyasa Fiyatı : 380,00 Euro
Bizde : 300,00 Euro
Kazancınız : 80,00 Euro
KDV Dahil Fiyat : 675,00 YTL
Garanti Durumu : Ürün Garantisi Mevcuttur
Stok Durumu : Ürün Stoklarımızda Mevcut

@çağatay sakin

bu kadar ucuz olunca şüphelendim biraz. böyle bir toplumda yaşayınca paranoyak oluyor insan :)

@Özgür Kaya

İşletmeci gözüyle;

Zaten peşin alımlarda çoğu firma %10 indirim yapıyor;
380 x 0,90 = 342 €

İnternet üzerinden suya sabuna dokunmadan satış yaptıkları için de belki fiyatı bir miktar daha kırmış olabilirler. Ama yine de parça listesine ve model güncelliği + firma güvenilirliğine dikkat edin derim.

beyler bir sorum olacak.kron xc 1000 in maşası satış yapan sitelerde TG yazıyo ama bu ne ben bilmiyorum.acaba kilitlenebiliyor mu?şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.

tg top gun markasının kısaltılmışı bende şuan 2009 kron xc1000 var 17,5 " mavi renk ,, maşa topgun marka ayrıca maşanın kilitlenebilme özelliği mevcut ;)

2009 modele 585 fiyat verdiler seninki pahalı bile kalıyo : )
benim sorum ise bu xc1000 imi alıyım yoksa sitede satılan 2.el trek 4300 ü mü?

Selamın Aleyküm arkadaşalar
kron xc1000 sahibiyim taşıma sırasında ön tekeri jantiyle beraber yamulmuş giderken sürtügü için fireni bile çıkardım düşünün :) nerden tedarik edebilirim nası alabilirim herhang bi lastig uymaz herhalde yani bi yol gösterin şimdiden teşekürler...

sadece yamulduysa -ki yamulan lastik değil jant olmalı- bisikletçiye gidip düzelttirebilirsiniz.lastik arıyorsanız bisikletin üzerinde gelenle aynı olacak diye birşey yok sizin ırc leriniz 2.0 ölçüsündeydi herhangi bi 2.0 mtb lastiği takabilirsiniz

Geri