Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Kilometrelerdeki lastik numarası için girilen kodlar farklılık gösterebiliyor.Kron xc 1000 deki lastikler 26x210 dur.

Scudo
son ana kadar xc 1000 alacaktım fakat kalmamıştı hiçbir yerde baktım sedona beyaz parlıyor bi tur attım ve aldım pişman olmassın hatta yaklaşık 100 ytl gibi bir fiyat farkı var bunu da değerlendir

Benim ki 26X210 :D
195 olanlar arazide daha şanslılar...İnce dişli lastik arazi şartlarında çok iyi tutunma sağlıyor fakat yol da kalın lastik daha iyi yol tutuyor :) Ama biraz daha yoruyor :)
Param olsun azcuk 26X240 lastik alacağım :) Görüntüsünü çok seviyorum :) Yorulmayada razıyım vallla :D

@gencizmirli

Lastik ebadını 26" girmek kesin sonuç için yeterli değildir.
26x1,95
26x1,40
26x1,00
26x2,30
Şeklinde değişen onlarca ebat var 26" lastiklerde de...
Alınma ama, "genç"liğine veriyorum ;) :):)

@fulham

24 vitesli bir bisiklet 27 vites yapmak biraz masraflı olsa da sürüş kalitesini artıracaktır. Ayrıca ön amortisörü daha da iyi bir modelle değiştirmek bisikleti hafifletecektir. Senin de düşündüğün Deore Lx iyi bir seçim olur. Ayrıca uyum sağlarsa orta göbeği XT veya XTR yaparsan bisikletin kalkış ve hızlanması çok daha iyi olur.

Benim gözümde XC 1000'e Deore'ye kadar herşey gider. İyi bir maşa da gider...
Ancak Deore'den sonrası biraz işin "hafif"ine kaçmak olduğundan, daha hafif bir kadro üzerinde daha şık duracaklardır. Bu arada XT'li XC 1000 de görmüşlüğüm var, gayet de olmuştu orası ayrı...

Sen Deore den yukarısını xc1000 e takmaya başlarsan kadroyu değiştirmekte büyük birşey gözükmez :D Şu an kendine en uygun gördüğün bisikleti al ilerisini düşünme bence.

istanbul avrupa yakasında kron xc1000 nerden alabilirim?

@drayer

Teşekkürler arkadaşa yardımcı olmuşsunuz ama bıçak gibi kesip atmışsınız :) bulunmaz hint kumaşı değilya :) (kızmayın şaka) Tabiki Efor bisiklet Kron'un ithalatçısı ilk akla o geliyor.

istanbul avrupa yakasında kron xc1000 nerden alabilirim?

Avrupa yakasında bir kaç yer var. Mesela Ortaköy civarında Kaçkar Bisiklet, Bakırköy'de Metin Bisiklet, Tam ortada Drayer arkadaşımızın dediği gibi Efor bisiklet var. Fakat ellerinde olmayabilir. Herhangi birine gitmeden önce telefon açarsın iyi olur çünkü senin beğendiğin bisiklet şuan satılıyor olabilir :). Eğer ellerinde yoksa bile illaki Avrupa yakası ile kalma. Şimdiden hayırlı olsun.

teşekkur ederim. zaten suan icin en buyuk problemim ellerinde olup olmaması, öglen saatlerinde efor bisikleti aradim ve ellerinde xc1000 olup olmadıgını sordugumda yanıtları malesefti. yani efor bisiklette xc1000 yok.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Supi

Tahmin etmiştim. Çünkü Amoeba Hussar ile Kron xc 1000 bu sene bayağı bir satış yaptı. Kaçkar bisikleti ara. Ortaköy'de yoksa bile Karşıdaki mağazalarında varsa oradan aynı gün getirebilirler. Metin bisikleti ara bakırköy'de . Alternatifleri araştırman lazım.

Kaçkar bisiklet ile de görüstüm onlarda da yokmus?? :(

Şimdi ben avrupa yakasından da vazgeçtim istanbul da kron xc1000 bulamıyacakmıyım :) hazir bir fırsat yakalamışım abim kredi kartini vermiş :)

Geri