Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

@Supi

Metin bisikletten geldim orada hiç görmedim ama belki toplanmamış olabilir.

Scudo
aglamak istiyorum. acaba amoeba hussar bulabilirmiyiz?

Kron'ların stokları tükendi diye biliyorum...
Amoeba için yine Kaçkar Bisiklet ile görüşebilirsiniz.

aslında benim gözümde kron var ama şimdi kredi kartini geçirmişim elime bufırsat kaçmazz:)

@Supi

Bugün sordum sadece 13,5 boy war.Bayilerde de yok dediler ama 750 ytl'ye xc 4000 war ama vitesler-aksesuarlar xc1000inmiş.

Yenileri 2 ay sonra geliyormuş ve 730 ytl civarı olacakmış.

sanırım son iki xc 1000 leri biz aldık:)

çok memnunum xc 1000 den.aslında sadece başlangıç için yeterli.sonrası için kesmez...

390 euro ya scoot da var eğer ilgilenirsen bike & outdoor da gördüm.bakırköy de...

@Supi

Merhaba

İstanbul'da Asya tarafında, Kadıköyde boğa heykeline doğru , doğudan yokuşa çıkarken minübüslerin sağa saptığı dar yoldaki baştan 2. bisiklet dükkanında kron 1000 mevcut.,(13.5 kadroların üstleri) geçerken gördüm. Ama dükkanın ismini bilmiyorum.

Kolay gelsin.

@fatihgüven

750 ytlye xc 4000 mi?? nerden aldın bu fiyatı? bence çok makul. yani aksesuarlar sonradan değiştirilebilir, önemli olan xc4000 kadrolu bir bisiklete sahip olmak başlangıç olarak...

efor bisiklette aradığın bisikleti 2 hafta öncesine kadar görmüştüm , belki yenileri gelmiştir , tekrar ara istersen.

Ağustos ayında Kaçkar Bisiklette Amoeba vardı ama .)
biraz saçma oldu :)

Ya benimde içime kurt düştü şimdi.Ben bayramdan sonra HUSSAR almayı planlıyorum ya kalmazsa???...

@Ender Alıcıoğlu

Evet bende orada gördüm :) Ve yakın bir zamana kadar vardı.İnşallah hala vardır almak isteyen dostlar alabilirler :)

@Selim Çam

Bu bisikletten uzak durulması gerektiği yönündeki fikrinize kesinlikle katılmıyorum. Modele haksızlık etmeyelim.

Zira Kujo'nun üzerindeki donanım ön amortisör dışında XC1000 ile tamamen aynı. Her iki bisikletin ağırlıkları da eşit diye hatırlıyorum.

Tercihini çift amortisörlü bisikletten yana kullanan arkadaşlar bu bisikleti gönül rahatlığıyla alabilirler.

arkadaşlar bu xc1000 ne zaman tükenir ? mesela 2008 yazına kalır mı :rolleyes:

Bu başlığı açan arkadaş aldı mı acaba, halen almadıysa artık zor bulur.

arkadaşlar bu xc1000 ne zaman tükenir ? mesela 2008 yazına kalır mı
2008 yazına kalmayı bırak daha şimdiden XC 1000'ler tükendi çünkü piyasada yok çok nadir bulanlar olabiliyor. 2008 yılı yazına kadar 2008 modelleri çıkar veya onu artık üretmezler ve onun yerine başka bir model çıkartabilirler.

• Beğen
Tepkiler: PhysX
@soneryen

şimdi kronun sitesine yazdım bilgi istedim 2008 için bakalım ne diyecekler

Kron xc1000 bisikletime çamurluk almayı düşünüyorum.Hangi çamurluğu almalıyım.Tavsiyeleriniz nelerdir?

Geri