Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Bu bisikletten uzak durun; KRON'a yakışmayan bir bisiklet..@Serkan Taşdelen

Scudo
Evet,
Vermis oldugum siparisin akıbetini merak eden varsa diye yaziyorum.Bisikletonline.com dan siparis verisimin 8.gunu ve İstanbulda oluşuma ve istanbulda yaşayıp aslında internetten alışveriş yapmamam gerktiğini anlamamdan 5 gün geçmesine rağmen bisiklet halen elime ulaşmadı.Bahadır beyle yapmış olduğum görüşme sonucu bisikletin yanlışlıkla İzmir e gittiğini ? öğrendim.Bugün itibari ile depodan tekrar bisikleti çıkarmaya çalışacaklar ki çarşambadan beri bisikletin İzmir yollarında olduğunu biliyoruz.Araya hafta sonu girdiği için de bisiklet en iyi ihtimalle salı ya da çarşamba günü bana ulaşacak.2 hafta yani...
Ve ben bu aşamaların tamamını kendim hergün arayarak takip etme zorunluluğu ile öğrendim yoksa bisiklet hala izmirlerde olacaktı.
Bahadır bey ve diğer arkadaşarın iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama eğer interneti bir satış kanalı olarak düşünüyorlarsa çok daha fazla özenli ve ilgili olmaları gerekiyor...
İnternetten alışverişe devam ama bisikletonline.com , tekrar tekrar ve tekrar düşünürüm , en azından bazı şeyler değişene kadar...
Bu siteden alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara ve bisikletonline.com site yetkililerine duyrulur....

@erdemali78

Merhaba

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ediyorum. Duyarlı davranışınızdan dolayı sizi kutluyorum. :)

Biz nasıl sizin yazınızı okuyup sizlere cevap veriyorsak, bu arkadaşlarında buraları okuyup size bize cevap vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Tabi bu yanlışlığı açıklayacak bir cevapları varsa. :(
Ben kendi adıma sizin bu yazınızdan sonra, kesinlikle artık bu siteye korkarak bakarım. Haklısınız.
İnşallah bisikletiniz bir an evvel elinize geçerde siz de rahatlarsınız.

Sevgi ve selamlarımla.

selam bu ismir meselesi söule olmuş olabilirmi pekii bisikletonline den alışveriş yapmak için üye olunuyor üye olurken istanbulu işaretleyip sonra sizin haberiniz olmadan fare orasını izmire kaydırmış olabilirmi bilğileirnizi kontrol ettinizmi siteden?

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@nuriaktürk

Nuricim merhaba

Güzel bir yere değinmişsin. Tabi bu yanlışlığın kimden kaynaklandığını, ancak cevap gelirse öğrenebileceğiz. Bence de bunun cevabının açıklanması, gerekli.

Dediğin gibi bir yanlışlık sözkonusu ise, bu durumda bisiklet online a birşey demememiz gerekli.
Bunu öğrenebilirsek, hepimiz için iyi olacak.

Sevgilerimle.

Adres İstanbul olarak kayıtlı.Zaten numaralarını bulduktan sonra telefon açıp tekrar teyit etmiştim.Vergi numaram gerekiyormuş , o bilgileri iletmiştim.
Belirttiğim gibi orada çalışan arkadaşların kesinlikle iyi niyetli olduklarına inanıyorum, yoğun dönem bunu da anlıyorum ama internet sitesini sadece bizde de bulunsun olarak düşünmüyorlarsa daha özenli, ilgili ve müşteri odaklı olmaları gerekiyor...
Rüyalarımda bisiklet görmeye başladım ; gelmiş bisiklet dolaşıyorum felan :)
İlgili kişi olarak Efor bisikletten Sönmez bey e de bir mesaj attım.Cevap bekliyorum..

Sevgiler...

XC1000 bisikletlerimizi aldık, ilk izlenimlerimiz oldukça iyi. Teşekkürler

merhabalar,

kron 1000 mi sedona 711 mi

bisiklet almayı düşünüyorum ama bu iki model arasında kaldım,hem asfaltta hem doğada kullanacağım, en fazla 2 günlük seyahate çıkabilirim benim için hem donanım hem sağlamlık açısında hanğisi daha verimli olur,

şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: t-genc
2 side güzel bisiklet ikisinide tavsiye ederim
bence sen 2 sinide yetkili satıcı magazalarda incele
kararını öyle ver...

@Selim Çam

Amoeba Hussar bütçemi açıyor, bütçem malesef o kadar değil,zorlayarak malesef bu iki modele ulaşabiliyorum

modifiye edilmiş Kron CT1000 kullanıyorum, şehir için çok iyi, off-road hiç yapmadım...

Selam...

XC1000 kulanıcısıyım. Sorunsuz bir bisiklet... Modifiye etmeye müsait, üzerindeki komponentler ilk etapta fazlasıyla yeterli. Fiyatı da çok uygun.

SD711'e gelince, birçok parçası XC1000'ye yakın özellikte. Görünüşleri de benziyor. Performansı da yakın olsa gerek.

İki bisiklet de güzel, hangisi içine sinerse ve hangisini daha uygun fiyata bulursan onu almanı tavsiye ederim...

9 haziran günü kron xc 1000 e baktım, özellikle jantlar çok uyduruk geldi bana,sanki ilk çukurda yamulacakmış havası var gibi geldi bana.

@bisiklet041

XC 1000'deki jantlar veya diğer parçalar kesinlikle uyduruk değil. XC4000'de kullanılan jantların ve jant tellerinin aynısı...

Zaten Kron'da veya Sedona'da uyduruk parçalara rastlamak mümkün değil. İkisi de kendini ispatlamış markalar...

XC1000 jantlar: Rigida zac 21
SD711 jantlar : Alex DC-19 36H

Kronun jantı çift kat..
Sedonada öyle heralde :)
ikisinide alırsan pişman olmazsın..
Ben kron kullanıyorum kron al derim :)

Geri