Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
Arkadaşlar sanırsam xc1000 alcam fakat bi sorun var. Rize ve yakın çevrelerinde bu bisiikleti bulabileceğim bi yer yok. Benim bu makineyi İstanbuldan falan Advantage kartıma taksit yaptırarak getirtebileceğim bir yer varmı...?

online satın al siteden onlar kargo ile aderes teslim ederler.çok bekle yapmaz kargo 2-3günde elinde olur.ama taksit ile ilgili bilgim yok..

zaten sorunda taksit kısmında. nakit olarak mümkün deil alamam. Özellikle advantage kartıma taksit lasım yoksa olmaz. alamam. bisikletsiz kalırım.

@sipisa

sipisa...bende seninle aynı durumdayım..kayserideyim...advantage kredi kartına taksitli almak zorundayım...efor bisiklet sönmez abiye telefon açtım..telefon dan kredi kartı bilgileri olmuyormuş...orda bulunmak gerekli imiş..onun için mecbur istanbula gidip alıcam....napalım Kron için herşeye değer...:)

gün metin bisikletten 2 tane kron xc1000 aldık. süper bi bisiklet kaliteli parçalar hafif kadro saglamlık vekonfor(bianchi ares hatasından sonra)
metin bisiklete çok teşekür ederim resimler yakında sizlerle olacak.

KRON KARDEŞLİGİ

ben 600 dü 2 tane nakit alınca 550 son fiyattı garatili .

]600 dü 2 tane nakit alınca 550 son fiyattı garatili .hemde sorun çıkarsa hemen götürürüm

bugün kron xc1000 aldık. bisiklet kaliteli parçalar hafif kadro saglamlık vekonfor(bianchi ares hatasından sonra)
metin bisiklete çok teşekür ederim resimler yakında sizlerle olacak.
ayrıca bütün yardımları için eniştem(yekta göncülere)teşekürler

KRON KARDEŞLİGİ

efor bisiklet ankaraya kargo yapıyor olması lazım. tabi gorerek almak yönünde bir kararınız varsa ayrı.

siz erdoğanlar bisiklete gidip de ben kron xc1000
istiyorum dediğiniz zaman ellerinde yoksa
İstanbul ana distribitörden isterler...

ellerinde olmaması gibi bir durum bilmiyorum valla
%90 vardır diye tahmin ediyorum ;)

Merhaba, Anadolu Yakası'nda Kaçkar'ı vs. aradım ama KronXC1000 hiçbirinde kalmamış. Nereden bulabilirim acaba Kadıköy çevresinde acil olarak

Kaçkarda kalmamışsa bulabileceğiniz yer Atilla bisiklet.Orada olduğunu sanıyorum.Forumda reklamı var.Oradan telefonunu alıp arayabilirsiniz eğer elinde istediğiniz boy varsa oradan alabilirsiniz.

Atilla Bisiklet Kliniği'nin adres bilgileri;
Yeni Toptaşı Cad. No: 106 Üsküdar - İstanbul
Tel: 0216 - 343 0376
Fax: 0216 - 343 0376
Web:(link)
Mail:atilla@atillabisikletklinigi.com

Maalesef bu sene kron xc 1000 bitmiş.2008 yılında yeniden satılacak.Üst modelleri düşünebilir ya da ct1000 modelini düşünebilirsiniz.(yol bisikleti)

Edit : Atilla bisiklette olabilir. (teşekkürler sönmez.)

kron xc 1000 in latik ebadı kaç km saatine gircam ebadı ama ne oldğunu bilmiyorum bilen varsa söylesin.teşekkürler

Geri