kron modellerınde xc500 , xc1000 , xc3000 , xc4000 olarak kademe kadame kullanılan donanıma gore model ısmı verılmıs.Tek fark olarak xc500 1000 3000 modellerı double butted xc4000 kadrosu dıgerlerıne nazaran cok hafıf + trıple butted karbon kadroları zorlayacak hafıflıge sahıp Sımdı gelelım asıl konuya sen egerkı kron bolumune sedonamı dersen buradakı vatandaslar dogal olarak kron dıyecektır Hadi ıyı forumlar
cevaplar icin tesekkurler
kron marka kadroların üzerindeki yazılar yapıştırmalı yani sticker gibimi yoksa baskımı? yada marka sticker ise bu kadroya orjinal değildir diyebilirmiyiz?
kron xc 3000 almayı dusnuyorum...sirkecide sarı ve gri kron marka kadrolar gordum (ki forumda hic o renk kron marka kadro gormemistim) uzerindeki yazılarda stickerdı...
kadronun rengi sarıydı ama sahte olucagını zannetmiyorum cok guvenilen bir yerdi...
zaten cogu kisi su aralar kron kadroların fiyat performans acısından iyi oldugunu ancak son zamanlarda kullanılan donanımların iyi olmadıgını donanımlara gore daha fazla para talep edildigini soyluyorlardı.
Bence en iyisi kron kadro alıp istenilen donanımın eklenmesi ama galiba bu sekildede daha pahalıya geliyor...