Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
bende almayı düşüniyorum gerçekten güzel bi kadro korkma hiç zaten kadrolar garantili

ben yarın alıyorum 600 lira çok az bi çizik var n harfinin üzerinde önemsiz bişey

ewt ön maşa ve kadro disk frene uyumlu herkes çok met ediyor bu kron 2009 ben geçen hafta 600 peşin aldım izmirden ama benimki acere alivio pek bişey farketmio tabiki senin seçimin tur amaçlı kulllancaksan bence acera yeterli alivioda aceradan pek üstün değil

@Ahmet Bolgi

bisiklet aradığım dönemde xc1000 i 550 ye kadar bulmuştum ama bunun yerine
GEOTECH ASCENT DİSK ALIVIO yu tercih ettim kron dan bi süre sonra gıcırtılar gelmeye başlıyo hala kullanıyorum burdan delta bisikletteki arkadaşlara tekrar teşekkür etmek istiyorum çok keyifli bi bisiklet sahibi olmamda yardımcı oldular

:D kadromun ağırlığını çpk merak ediyorum bilen varsa söyleye bilirmi 2009 kron xc 1000 herkeze iyi forumlar :in:

(link)

resimdeki salcono model bisikletimi sattım........
ve kron xc 1000'e sonunda sahip oldum...

İYİ BİR TERCİH OLMUŞ.bende kron alacam ama 2010 modelleri bekliyorum. xc1000 , xc 3000 leri görmem lazım 600-700 tl arası düşünüyorum sıfır olacak peşin de ne kadar yaparlarki konyada?? teşekkür ederim....

herkeze selamlar ben 2009 kron xc 1000 16'inc bisiklet kullanıcısıyım kadro ağırlığını bilmiyorum eğer bilen biri varsa yardımcı olabilirmi :)

Aynı kadronun 14,5 olanını kullanıyorum. Cube bisikletimin kadrosunu değiştirirken almıştım. Net ağırlığını bilmiyorum ama 2 kilodan aşağıda olduğu kesin.

2 kilomu :S 1680 grmdan daha aşşağı olduğunu biliyormm ama 2 kiloyla bile kıyaslanamaz 2 kilo çok ağırr :S bn tam ağırlığını meraq etmiştm :S

• Beğen
Tepkiler: mertcan gölge
2 kilo değil 2 den aşağıda olduğunu soledım. tam gramajını zaten bilmiyourm :)

Kron Xc 1000 17"5 2200 gr olduğunu hatırlıyorum.Yanlış biliyor olabilirim...

2200 gr değildir de işte tahminim 1700küsür die tahmin ediyorum

Geri