Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

Hayır kesinlikle değil.Ancak XC1000 diyip XC2000 çıkması konunuz yanlış açılması demektir..

Scudo
@KoraY1459

yanlız zaten satan adam xc1000 yazıyor ve 21 vites yazıyor ve acera arka aktarıcı.xc2000mi sizce ve kadronun sol alt kısmında xc1000 yazıyor,doğan görünümlü şahin bence bu

Hangi bisikleti alirsan al her ikisindende memnun kalacağını düşünüyorum.Kardeşim ama hangi amaçla kullanacaksın bisikletini? kardeşim arazide bence sedona daha iyi gibi; yinede tercih senin önemli olan tek şey senin içine sinen bir bisiklet almandır...

Slm kardeşm bnde arkadaşıma katılıorm ama kron bnce daha ii arazida ya da scoot weya trek düşünürsn daa ii olur biraz daha bekle para biriktir bnce o 2 bike tn birirni al

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
@WayLord

sedona tutkusu değil.kron geçen sene fiyat/performans ranıyla sedonayla birdi.fakat 2008 modellerde parça kalitesini düşürp fiyatı yükseltti.sedona ise tam tersini yaptı. ben xc1000 veya sedona 711v den birini alcak olsam kesinlikle sedona alırdım.

ama arkdaşlar 2007 kron bulursa bence korn derim iki markayı 2007 modelleri aynı kalite ama kron 2008de ne yazıkki xc1000de donanım kalitesini düşürdü(ne gerenk var)ve alakasız bir şekilde fiyatı artttı:S

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
iyi ama benim xc1000(2007) hiç bir modigiyesi yok 13.7kg 17 nerden çıktı..

"Bir deli kuyuya bir taş atmış, bin akıllı çıkartamamış". Burada da aynı bu şekilde bir olay gidiyor. :D

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Sedonaların (Karbon olanı tenzih ederim.) Kronlardan üstün olduğunu iddia edenlere şaşırıyorum. Tayvan'da fason üretilen kadrolara isim basılıyor, oluyor sana ¨Türk malı¨. Nasıl bir milliyetçilik kompleksimiz varsa böyle denize düşmüş de can simidine sarılır gibi sarılıyoruz ¨Türk malı¨ lafı gördük mü. Halbuki hiç alakası yok ¨Türk malı¨yla.

Türkiyede akıllı uslu kaliteli kadro üretsinler, Reynolds çelik kullansınlar yol kadrosu, düzgün Aluminyum boru kullansınlar MTB kadrosu üretsinler, ilk alanlardan olacağım. Şimdi de Kron kullanıyorum ama imkanım o zaman bunu almaya yettiği için. Şikayetçi değilim ama gözüm kapalı Trek, Giant, Scott ya da Cannondale vs tercih ederdim gücüm yetseydi.

Evet, içimi dökmüş bulundum bu mevzuda.

@tayfur

bu sözünü ayakta alkışlıyorum, sürekli dile getirmeye çalıştığım mevzuyu anlatmaya bu 2-3 cümle apaçık hale getirdi.

içini dökmüş olmadın sadece, doğruyu söyledin, aynen katılıyorum.
kurusıkı tabancalar, tofaş arabalar gibi aynı şey, sadece lego gibi montaj burada.

Selamın Aleyküm herkeze
Arkadaşlar ben kron xc 1000 almak üzereyim ve 16inç 2007 kadro ama boyum 180-185 arası sizce sorun olurmu
saygılar...

18-19 inç'ten aşağısından tad alamazsın, altında oyuncak gibi durur, dizlerin gidona çarpacakmış gibi hissedersin...

Kron CT1000, 19" kullanıyorum, boy 182 cm, çok rahat...

@nuhcan

16inç aldım ve hiçbir sorunum yok inşallahda olmaz rahatım saol :)

bende 16 inch kullanıorm 176 cm boyundayım ve sorun olmuyo ama tabi 17.50 inch olsa dahada iyi olurdu bnm için :D tabi siizn içinde geçerli..

Son Noktayi Kyuom O Bisklt Xc 2000 Le Xc 1000 Inin Toplmasi Kullanisli Bir Bisklt Degil Ve O Ilan Nette 4 Yrde Gordm 8 Aydr Satilmio Ondan Bukdr Ucz

aldıktan sonra tabiyki en doğru karar hayırlı olsun demekten başka bişe gelmez elden. kazasız sürüşler

• Beğen
Tepkiler: taxi_15
Geri