Scudo Sports

Kron XC 1000 hakkında

@cakkoyun

evet bende onu diyecektim.Ordaki bisiklet Kron XC 2000

Scudo
Evt bısıklet kron xc 2000 bır bısıklettır anlamadiğim bır nokta bısıklet 21 vites demiş öncekı modellerde kron xc 2000 alıvıo sıstem var bılıyorum ben uzerınde bır yanlişim varsa af ola 24 vıtesdır ama arkadaş ilandakı fotosundakı bısıklet xc 2000 21 vıtes demiş burda bır ıkılem içine düştum yanı

@Burak Meşe

Ne demek istediğim gayet vede acıktır burda anlaşilamıyacak bır şey yoktur kardeş herkes kendı bısıkletını modelını savunur dedım acık vede nettır...

@sessiz_dj

Arkadaşım, senin Türkçe'ni düzeltmek bana düşmez ama gerçekten yazdığın yazıda anlayamadığım noktalar var. Örnek olarak anlaşılmayan kısımları kırmızı ile işaretliyorum. Beni yanlış anlama. Niyetim seni küçük düşürmek yada kırmak değil. Sadece anlayamadığımı söylüyorum. :(

Ya herkes kendı bısıkletını savunur kroncular derki kron daha sağlam sedonocular derkı bızım bısıklet daha sağlam ama unutulmasın kı sedona kadro secenek olarak daha fazla krondan ve bu konuda baya bır geliştirmelı bence kronun sayılı kadrosu var şuanda bunlarda ayrı bırer gercek
Satılan bısıklette gerektiği değere satılacaktır buda ayrı bır gercek emınım kı burdan bır kroncu hakkını vercek bısıkletın fazlasıyla satın alınacaktır o bısıklet....

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
aga dil anlatım sınavı mı oluyoz yaw forum burası adam msn de yazar gibi gelişi güzel yazıyo arkadaş belki laf çarptırmaya çalışmıştır ama 2008 lere bakılarak sedonalar kronlar dan daha iyi bence

@bebeto_6149

Sence Türkçe'miz neden bozuluyor ? Burada tabii ki sınav olmuyoruz ama dilimizi düzgün bir şekilde kullanmak, kendimizi tam anlamıyla ifade edebilmek varken neden dilimizi bozuyoruz ?

Ben arkadaşın yazdıklarının büyük kısmını anlamadım. Farklı bir ülkede yaşamadığımıza göre burada bir sorun var.

Yazdıklarından birşey anlamadığım bir insana yardımcı olamam, düşüncelerimi paylaşamam. Bu forumdaki birçok insanın benim gibi düşündüğüne eminim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

@Burak Meşe

Kesinlikle katılıyorum. Lütfen gelişigüzel yazılar yazmayın. Ben de açıkçası o dj arkadaşın ne dediğini anlamadım. Noktasız virgülsüz dümdüz cümle kuruyorsun. Böyle bir konuşma ve yazma biçimi yok. Burası forum zaten, MSN değil. ikisi de aynı şey değil.

• Beğen
Tepkiler: Burak Meşe
arkadaşlar daha da dikkatli bakarsanız kadronun üst bölümünde xc 2000 arka bacak bölümde xc 1000 yazıyo nasıl iş anlamadım bunda bir oyun var ama hayırlısı.:eek:

@çağdaş

evet bence 2000 yazan yeri kendi yazmış çünkü çocuk kendi bisikletini niye kötülesin,21 vites demiş hem ya neyse alana hayırlı olsun diyelim ne diyelim 200 ytlsi olan alsın.:D
ve ürün 18 saat sonra kapanıyor adam 200 ytlye satacak herhalde:D

Merhaba Arkadaşlar,

KRON XC 1000 almaya karar verdim ancak forumda nereye yazdıysam veya nereden okuduysam sanki bir sedona tutkusu var gibi herkes Sedona 711 v tavsiye ediyor. Acaba XC 1000 in teknik özellikleri yetersiz mi? Ne gibi eksikleri var? 550 YTL ye KRON XC 1000 yerine Sedona 711 v almak daha iyi bir seçim midir? Yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
Cumlede nokta vırgul kullanmayı pek sevmem vede beceremem ama burası bir form dil yarışi değil herkes istediği turkçeyi konuşur kimse 4 * 4 diyemez kendisi için herkesin bu kusuru hatası kesınlikle vardır vede yazım turkçe kelıme kullandım ıngizlice yazmadim almanca yazmadım turkçe yazdım bunda anlaşılamıycak bir şey yoktur. Bir şey daha burda süper türkçe konuşan bir çok kişi normal hayatında nasıl bır konuşma tarzı var merak ediyorum?????

• Beğen
Tepkiler: Burak Meşe
@Burak Meşe

kimse size türkçenizi korumayın veya kötüleyin demiyor sen istediğin gibi noktalı virgüllü ünlem li yazı nı yaz başkasının yazısına karışma okuyamıyosan okuma anlamıyosan anlama herşeyi anlamak zorunda değilsindir umarım ok;)

@bebeto_6149

Beni anlayamayacak birisiyle konuşmaya devam etmemin anlamı yok. Sen Türkçe'ni istediğin gibi kullan. Benim görüşüm, senin kullandığın Türkçe değil. Türkçe'nin taklidi.

Malesef geleceğimiz diyebileceğimiz gençler bilinçlenmek yerine daha kötüye gidiyor :boese157:

@sessiz_dj

Anlaşılmamak nasıl bir duygu bilmiyorum. Umarım hayatında zorluk çekmiyorsundur. Ben bahsettiğim yerleri anlayamıyorum, böyle bir anlatımlada anlamak istemiyorum zaten. Size iyi forumlar yada yaptığınız her neyse...

@Burak Meşe

Beni anlamak isteyen kişiler anlar her zaman dediğim gibi yazılarım acık ve de nettir. Siz anlamak istemiyorsanız anlayamazsınız insan en basit örnek bir turist bir şey anlatmak istiyor ama siz onu anlamak istemediğiniz surece asla anlayamazsınız ama anlamaya calişirsanız gayet vede nettir, siz anlatmak istediği şey. Sizede iyi forumlar dilerim....

Konuyu dağıttığımız yok ama konuşmalarıma bazı arkiler a normallik buldular sinir oldum yani. Herşey bundan ibaret...

@Burak Meşe

beni anlamanı beklemiyom zaten türkçeyi senden öğrenmedik öğrenmeye de niyatim yok türklük türkçelik imla klavuzuyla olsaydı herkes türk olurdu senın bilincinede şhtşyacım yok bana karşı görüşlerini belirtme rahatsız oluyorum

Geri