Scudo Sports

Kron tx 250 V Fren 2015

Tolga33asd

Üye
Tepki
6
İsim
Tolgahan
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar bi karar veremiyorum bunu 860 tl ye buldum bir yerde görüşlerinizi belirtir misiniz günlük cadde ve yollarda kullanmak için ? Kullanan var mı.

Scudo
Ben düz maşalı olanını kullanıyorum, 2013 model. Çok memnunum. Her şeyiyle keyif veren bir bisiklet.

@Tahir Keskin Herhangi bir sıkıntısı var mıydı ilk geldiğinde ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem :) ?

Bisikletin bir sıkıntısı yok. Sadece bakımlarını yapmayı öğrenmeniz gerekiyor yoksa en ufak şey için servise koşmak can sıkıyor.
2013 yılından bu yana kullandıkları malzemelerde bir fark oldu mu bilmiyorum ama benimkinin üzerinden Shimano Tourney 3x7 Grup Set var. İhtiyaç duydukça ufak değişiklikler yaptım. Şu anda 4500 km'de bisikletim.

1500 km'de Rubena Cobra lastikleri söküp yerine Schwalbe Marathon Dureme taktım, 160 TL.
4000 km'de hatalı kullanım sonucu tellere sıkışıp yamulan arka aktarıcıyı yeniledim, 25 TL.
4500 km'de deforme olan ve arka aktarıcı tellere sıkıştığında yamulan zinciri yeniledim, 20 TL.

Vites Sayısı 3 x 7 = 21
Arka Vites Shimano Altus ARDM310
Ön Vites Shimano Tourney AFDTX51L6

Vites olarak bunlar var ben o kadar uzun kilometre yapamam sanırım yaparsam lastik değiştirmek gerekli olduğunu biliyorum zaten ben bisikletin performansını merak ediyorum bir de siz kaç para ya almıştınız sorması ayıp ama @Tahir Keskin

720 TLye aldim.
Lastiği de mecbur degildik ama degistirdik iste.

• Beğen
Tepkiler: Tolga33asd
Geri