Scudo Sports

Kron tur bisikletimin ayaklığı kırıldı.

Tahir Keskin

Forum Bağımlısı
Tepki
2.123
İsim
Tahir Keskin
Bisiklet
Kron
Üç buçuk aydır keyifle kullandığım tur bisikletimin ayaklığı sabit olan bölgeden kırıldı. Çok da dikkatli kullanıyordum oysa... Dün bir ara mil gözüme takılmıştı, belki de yuvasından çıkmıştı. Bugün akşam ayağı açmaya çalışırken hareketli kolun bağlı olduğu yuva kırıldı. Pirinç malzemeden yapıldığı için kolay kırıldığını sanıyorum. Firmaya mail attım, malzeme kalitesinden kaynaklandığını ve değiştirilmesini istediğimi söyledim. Bakalım ilgilenecekler mi?

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
Scudo
@Berksan
Downhill de olabilir. :D
bkz.
@Berksan

Beyler bundan ötesi Yol bisikletidir Allah'ın izniyle. Vermeyin gazı. :D

Berksanım MTB'ye heveslenirsem seninkine binerim. Ne de olsa sende MTB var :p

Nerede peki, resmini koy da görelim :)

Yeni kadrom henüz gelmedi, gelsin hemen koyacağım :)

Sen satmadan binerim ben ona :)

İnşallah zaten geldiğinde inmeyeceğim üstünden illaki haberin olur geldiğinden :D

Ne yapalım. Dünya malı dünyada kalır.

Sen nasılsın? Ne zaman gidiyorsun doktora?

mtkeskin,
Az önce firmayı aradım, direk fabrikaya yönlendirdiler. Fabrika'daki usta ayak kırılmasının garanti kapsamına girmediğini söyledi. "İsterseniz ben size buradan ayak gönderirim ama kargo parası ayak fiyatına gelir zaten" dedi. (5 liraya dandik ayak da var adam haklı :p) "Ya da Sirkeci bayimize giderseniz oradaki arkadaşlar yenisini takarlar" dedi. Biraz bastırınca, "İzmit bayisinden beni ararsınız bayideki arkadaşlarla konuşurum takmaları için" dedi.

Çok mu karışık oldu yav. Neyse...
Netice itibariyle, bayiye taktırayım bir ayak adamlar da para kazansın. :)

Gittim geldim. Şimdi bir daha gideceğim efor testi için. Doktor iyice muayene etti ekg ye baktı birşey yok dedi. Efor ve kan testini göstereceğim bakalım ne diyecek.

Geri