@aslanpençesi
Her türlü setten parça kullanılmış

İnternet sitesinden yeni modellerine bakınca Tiagra geçmiyor hiç. Sora ve Claris karışımı kullanılmış. Siz Tiagra aynakolu kendiniz taktınız galiba, Sora olarak gözüküyor 2015'lerde. Bendeki bütün set Claris. Benim boy, 1.80, iç bacak 80, kadro 56. Bu haftasonu biraz daha yükselttim seleyi, dizlerim çok rahatladı. Fakat bu sefer de gidonun altına uzanırken sıkıntı oluyor, profesyonel bisikletçiler gibi uzun süre yatamıyorum alttan tutarak, sanırım göbekten o

Verdiğiniz ölçülere göre resimde gördüğüm gidon yüksekliği sanki alçak gibi geldi bana.
Gidon sargısı çabuk erimeye başladı bende. Daha 250 km anca yapmışımdır. Değiştirirsem kırmızı düşünüyorum, gidon da beyaz olduğu için farklı olmasını tercih ederim. Fotoğrafınızda eski sargı var, yenisini görelim karar verelim

Parça değişimlerinde ve aksesuarlarda kırmızıyı tercih ediyorum. Dış lastiklerden biri patlayınca, ikisini de kırmızı Rubena'yla değiştirdim, çok yakışıklı oldu
(link)
Fren pabuçlarını da kırmızı sağlam bir modelle değiştireceğim, mevcutlar zayıf çıktı.