Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kardeşim ben kron alacağım ama karar veremedim daha yardimci olur musun

Scudo
Allah razı olsun kardeşim boy 1.80 ve xc 150 ve 250 de fren sıkıntısı varmış almaya sıcak bakmıyorum sizin tavsiyelerin iz nelerdir

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
Xc 500 kullanıyorum bende hocam memnunum tavsiye ederim

@Dadaş resul zaten xc250 düşünüyorsanız. xc300 hd çıktı vitesler 3x7 yerine 3x8. birde ön arka göbekler men joy yerine shimano oldu. kadroda da 1-2 geliştirme geliştirme var.

Ooo kron kulübü.. Xc 3000

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/11/6ade97c653caeafe1fef4da88353c9c1.jpg

@aslanpençesi
Selamlar dostum. Aynakol Claris mi? Benimki 2014 model, siyah aynakol.
Cantlardaki "Kron Neo Pro" etiketlerini çıkardım, daha şık oldu, tavsiye ederim.
Kadro üzerindeki marka model logoları yeterince doyurucu zaten.
Bir de sana sorum, kadro boyu nedir? Kendi boyun nedir?
Hala istediğim sele yüksekliğini tam olarak ayarlayamadım.
Fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla alçak kullanıyorsunuz.

@Ömer E. Chaoyang lerden memnunmusunuz acaba? aynı lastikler bende de var. kış için takmayı düşünüyorum ama isimden dolayı takmıyorum :D

@smyrnoff
Henüz yağışta kullanmadım ama kış için ideal olduklarından şüpheliyim. Ama kuru zeminde asfaltta ve hafif arazide süperler..

@minimalist slm. 2015. ayna kol tiagra. frenler ve göbekler claris.vites sora aktarıcılar claris vs.kadro ise 52 benim.iç bacak boyu 77cm. normal boy 1.73
sele normal bana göre daha yükseginde kullanamadım.bende değişiklik olsun diye gidon sargısını beyaz yaptım yeni.alışmaya çalışıyorum.siz nedersiniz.

@aslanpençesi
Her türlü setten parça kullanılmış :D
İnternet sitesinden yeni modellerine bakınca Tiagra geçmiyor hiç. Sora ve Claris karışımı kullanılmış. Siz Tiagra aynakolu kendiniz taktınız galiba, Sora olarak gözüküyor 2015'lerde. Bendeki bütün set Claris. Benim boy, 1.80, iç bacak 80, kadro 56. Bu haftasonu biraz daha yükselttim seleyi, dizlerim çok rahatladı. Fakat bu sefer de gidonun altına uzanırken sıkıntı oluyor, profesyonel bisikletçiler gibi uzun süre yatamıyorum alttan tutarak, sanırım göbekten o :D Verdiğiniz ölçülere göre resimde gördüğüm gidon yüksekliği sanki alçak gibi geldi bana.
Gidon sargısı çabuk erimeye başladı bende. Daha 250 km anca yapmışımdır. Değiştirirsem kırmızı düşünüyorum, gidon da beyaz olduğu için farklı olmasını tercih ederim. Fotoğrafınızda eski sargı var, yenisini görelim karar verelim :)
Parça değişimlerinde ve aksesuarlarda kırmızıyı tercih ediyorum. Dış lastiklerden biri patlayınca, ikisini de kırmızı Rubena'yla değiştirdim, çok yakışıklı oldu :D

(link)

Fren pabuçlarını da kırmızı sağlam bir modelle değiştireceğim, mevcutlar zayıf çıktı.

KRONNNNNNNNN TX250 ILE ARANIZDAYIM
INCE TEKER YERINE DAĞ TEKERI TAKIM ÇOK FENA yanındaki xc 150 kardeşi benimkinin

Dosyalar

• 1444663947232500177182.jpg
    1444663947232500177182.jpg
    171,7 KB · Okunma: 37
  • 14446639751551384202765.jpg
    14446639751551384202765.jpg
    197,4 KB · Okunma: 34
@minimalist arkadas kronda çalışıyor.normalde böyle set yok.bize bi güzellik yaptı :) yani toplama oldu.aynakoluda onlar taktı .sporcu pazarı güzel bende ordan bi kaç bi şey aldım.lastiklerin güzel .turuncu siyah sargı gördüm aliexpresste . o şık dururdu ama güvenip almadım .sagda solda bakıyorum beyaz biraz değişik gibi resim sonra atarım.ankaraya beklerim birlikte pedallarız

@minimalist gidonu biraz indirdim çok dik bilekte ağrı yapıyor.tam oval değil.değiştirmeyi düşünüyorum.göbek bendede vardı artık eridi gibi yada ben alıştım :)

• Beğen
Tepkiler: minimalist
Benide alabilirsiniz daha bugün kron xc800 aldım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri