Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar mrb bende xc500 kullacısıyım lastiklerimi yol lastiği şeklinde değiştirmek istiyorum önerileriniz var mıdır?

Scudo
Kron XC 150 ile bende aranıza katılan yeni bir bisikletçiyim, amatör olarak başladığımız bu işte sizlerle birlikte daha profesyonel günlere diyorum... :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin.

• Beğen
Tepkiler: Kemalist1938
@Tahir Keskin

Teşekkürler kardeşim, arkadaşlar konuya girmişken birşey sormak istiyorum.. Artvin dağlık ve ormanlık alanı bol bir şehir, malum gezi yapacağım yerlere stabilize yollar olsa da ayı çıkma ihtimali nedir :) Bir bisikletçinin çok geç vakitlerde de olmaksızın ayı ile yolda karşılaşması ya da saldırısı gibi bir durum var mıdır ülkemizde acaba.. Umarım yoktur, şimdilik tek başıma turlar yapacağım,gideceğim yerler Karagöl falan gibi ücra yerlerde olacak..

Bir ayı saldırısı sorusunu aklıma düşüren o video ; (link)

• Beğen
Tepkiler: MertAG
sevgili krondaşlar xc500 bisikletime arka bagaj aldım ancak montajını maalesef gerçekleştiremiyorum yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

Taşpınar Bisiklete giderseniz montajını yaparlar düşük bir ücrete.

Eğer ben yapayım diyorsanız bir kaç foto yüklemeniz fikir oluşması için yeterli olur.

aile katılmaktan mutluluk duyarım
bi sorum olucaktı
kron neo pro jantlar uzun yol ıcın ıyımıdır sızce

@gmfaruk
Yarış koşmayacaksanız değiştirmeye gerek yok, sizi her yere götürür merak etmeyin. Ben alalı yaklaşık 4000 km oldu, bir kere janttan dolayı sorun yaşamadım.

@Tahir Keskin

Bi kere 180 kg binmistik bisey olmusmudur:(

Ben de KRON kardeşi toparlamaya çalışıyordum :)

20150129_152157.jpg

• Beğen
Tepkiler: halil61
@gmfaruk
Üç kişi mi bindiniz? Bir şey olsaydı olmuştu zaten. Belki çember kırılmamıştır ama akordun cani gitmiştir. :)

@Tahir Keskin
acemiydik gaza geldik bi hata yaptık
dediğiniz gibi akord ayarı gitti ama onuda halledicem
1 kişi gidion biri kadroda diğeri selede ağırlık eşit dağıldı sayılır akordu yaptımmı sıkıntı kalmaz heralde bisiklette 2 kız vardı Allahtan onlar hafifti

Dostum seninki acemilik değil çapkınlık olmuş. Kızları gidona oturtmalar filan. Ayıp yani... :D

18 Nisan 2015 tarihi itibari ile bende bir Kroncuyum Kron cx750 hd 26" kadro 16"

• Beğen
Tepkiler: Kemalist1938
Selamlar...2009 model xc 4000'im var. ruble, zincir, ön aktarıcı, fren ve vites kollarını değiştirmeyi düşünüyorum. Şehir içinde kullanıyorum. Shimano alivio almayı düşündüm tümünü v-fren...Biraz kafam karıştı. Deore xt ve slx modeller var fiyatları da farklı. Acaba nasıl bir set yapabilirim? Önerisi olan varsa buradan yazabilirler. Teşekkür ederim.

Slmlar. Bende her an aranıza katılabilirim:). Şöyle ki bisiklet alma arifesindeyim. Carraro sportive 227 ile kron tx 1000 arasında kaldım. Diğer bir yandanda fuji marka bisikletler kafamı karıştırıyor. Diğer bir yandan da amortisörlü maşa ile düz maşa arasında kararsızım. Off ne zor işmiş bisiklet seçmek.

"Kron XC 500 HD 2015 26" 18" Siyah-Kırmızı" siparişi vermiş bulunmaktayım..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri