Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Son karede gayet havalı çıkmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: halil61
Scudo
@mtkeskin

Bencede kron alsın sitesine kapak yapsın o derece yani :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Arkadaslar 16.11.2013 cumartesi gunu Sadi Bendes hocamizin wikiloc ta cizmis dugu Loras Dagi etekleri parkurunu gezecegim insaallah. Konya dan katilmak isteyen arkadaslar olursa saat 09.00 da meram tip fakultesi onunde bulusalim.

@ismtarhan

Ne oldu, gezebildiniz mi parkuru?

@Ömer İlker

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. :)

01.12.2013 Pazar Konya Real-Ardıçlı-Yükselen-Başarakavak-Küçükmuhsine-Tatköy-Sille Bisiklet Turu

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere 01.12.2013 günü bisiklet turu düzenleyeceğiz. Saat 09.00'da Real önündeki petrolde buluşularak tura geçeceğiz. Parkur % 50 toprak % 50 asfalt kesimlerinden oluşmaktadır ve aşağıdaki linkten incelenebilir. Lastik tamir seti ve yedek lastik yönünden tedarikli gelinmesi gerekmektedir. Yiyecekler şahsi olarak temin edilecektir. Tüm bisiklet severleri bekleriz.

(link)

Merhaba arkadaşlar ,1 hafta önce Kron Xc 250 aldım.Bisiklet çok güzel.Memnunum, sadece ön tekerde lastik tam oturmamış galiba bitarfı orantısız,hız yapınca titretiyor. Hafta sonu lastiği söküp havasını indirip lastik kenarlarına pril gibi birşey sürüp kompresör ile şişireceğim.Bu şekilde lastiğin tam oturacağına ve sorunun düzeleceğine eminim.Sizin yorumlarınız nelerdir? :)

@ismtarhan

Selenizi değiştirdiniz mi yoksa jelli kılıf mı var üstünde + çamurluklarınız markası nedir bisikleti aşırı agresif ve sportif göstermiş bende xc 500 almak istiyorum ama maşa sorunu beni çok düşündürüyor :( çok kararsızım gidip geliyorum xc 500 ile se 1000 arasında

@BünyaminÇ.

Merhaba selemi değiştirmedim söylediğiniz gibi jelli kılıf aldım. Çamurluklarımın üstünde "X Fighter" yazıyor sanırım markası bu. Bisikletimin üzerindeki aksesuarları sadece şehir içi kullanımlarımda kullanıyorum. Dağ gezilerinde hepsini çıkartıyorum ne kadar hafif o kadar iyi :) Ben size XC 1000 almanızı tavsiye ederim. Ben biraz aceleyle ve maddiyat sebebiyle XC 250 aldım. Bu bisiklette çok iyi inşallah biraz zaman sonra yükselteceğim. XC 250 ve XC 500 özellikleri hemen hemen aynı. Fakat XC 1000 daha iyi. Almışken dikkatli almak gerekiyor.

@ismtarhan

Malesef hocam xc 1000'e bütçem yetmiyor :( 250 ile 500 arasındaki en büyük fark biri kilitli maşa diğeri normal maşa

@BünyaminÇ.
Evet ikisi arasinda tek fark masa kilidi. Ama onemli bir fark masa kilidi rampada cok onemli bir ozellik. Butcenizi de zorlamamak gerekir. Bu sebeple butceniz uygunsa xc500 alin. Bu is biraz da performansla ilgili mesela benim masada sadece amortisor yumusaklik ayari var. Rampalarda sert ayarina getiriyorum. Cok sukur guzel cikiyorum rampalari. Diyecegim su: suan ki butcenize uygun modeli alin sizi tatmin edecektir.*Keyif almak onemli olan.

merhaba arkadaşlar .. bugün itibariyle bende xc 750 ile aranızdayım.. konya ykbisikletten 2. el olarak almış bulunmaktayım :) sabırsızlıkla kargonnu gelmesini bekliyorum. tek sorun olarak maşa sertlik vidası olmadığını ancak bir sorun teşkil etmeyeceğini belirttiler. yinede ben nerden bulabilirim?

Arkadaşlar Kron xc250v kullanıcısıyım.Lastik patladı yaptırdım sabah baktım havası tamamen inmiş.Ne yapmamı önerirsiniz yeni lastik veya iç lastikmi almalıyım?Bide bu kron xc250vlere arka bagaj eklentisi takılıyor mu?

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1496605_10202775892655686_1970024177_n.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri