Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
merhabalar henüz bi kron um yok ama ben de kron kardeşliğine katılmak istiyorum beni de aranıza kabul eder misiniz?

Scudo
bi bisan kullanıcısı daha var...:)
kron kardeşliğine katılmayı kafaya koymuş...:) ;)

2008 model Kronlar çok yakında yeni renkleriyle sizlerin beğenisine sunulacak arkadaşlar.

Cidden iyi olur. Umarım çakma downhill bu sene yoktur. Kron'a yakışmadı o model hiç mi hiç.@sonmez

Bir de ağırlık ve fiyatları hakkında ipucu verir misiniz?

selam ben birol,xc 1000 aldım geçen hafta ve sürmeye doyamıyorum.işten gelip başlıyorum başka bir kron kullanıcı arkadaşımla dolaşmaya.forum sayesinde kron almaya karar verdim.
herkese keyifli sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: serdar80
Herkese merhaba
birol sanada merhaba. ben birolun bahsettiği kron kullanıcısıyım. Arkadaşım kadar bağımlı değilim ama bu aletler insana özgürlüğü tattırıyor ve keyifli anlar yaşatıyor.Muhtemelen aldığımızdan beri yaklaşık 300 km yol yapmışızdır. bu arada birolun avatarında görünen arka lastik benim kron'a ait (bunu neden yazdıysam sanki kim ne yapsın avatardaki arka lastiği:bilmiom: ). herkese keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: brol
Kron diyorum başkada birşey demiyorum.Birisi nasıl resim eklendiğini söylerse resimleride eklerim:eek:

Eşimin bisikletini kron xc1000 kadro ile topladın
Bende 2 tane kron kadrolu bisiklete sahip olmuştum.

Bende artık Kron kardeşliğine katılmış oluyorum herhalde.....

@tanerxc500

selam foruma hoş geldin ...
(link) adresine gir
gözat bölümü resmini seç
640x480 bolümünü işaretle
host it. tıkla
cıkan adreslerden
Hotlink for forums (1) içinde bulunan adresi forumda ki yazının altına kopyala
hoşçakal........

sakın yanlış anlaşılma olmasın

Alttaki notum gözden kaçtı herhalde.

Az kaldı. :) 15 ytlsi tamam. 740 ytl falan daha biriktirisem 11 kg civarı hem yol hem arazi canavarı bi kronum olcak. Yasasın kron kardesliğiii!

yaz serkan abi yaz benide yazbende kron xaos kullanıyorum ozellikleri xt kompenant black masa scud box serısı resımlerı yollarım

buda benim Kara İncim:)
(link)

Evet foruma yeni katıldım. incelemeler sonunda istanbulda şehiriçi kullanmak üzere beni Kron xc 500 modelinin keseceğine kanaat getirip EFOR bisiklettten bisikletimi aldım. sadece viteslerin hepsini deneyememiştim aldığımda, biraz sorunlar yaşamadım değil vites konusunda, orta vitesleri kullanarak kadıköy rıhtımdan pendik merkez yaptım bostancıdan itibaren bisiklet yolunu kullanarak, toplamda ilk gün 30km yol pedalladım. yorucu ama deniz manzarası ile güzel geçen bir sürüştü.
viteslere ince ayar çektirdim (sayılır) buna rağmen aynakol 2den 1e düşmüyor sıkıntı çıkarıyor bilmiyorum nasıl ve neresinden ayarlanacak bisikletçi yapamadı. :(
bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

neyse buna rağmen Krondan memnunum. umarım vitesi halledince daha tatlı sürüşler yaşatacaktır.

Efor bisiklette ilgilenen çay ikramında bulunan samimi arkadaşların hepsine teşekkürler buradan... :)

merhaba arkadaşlar bende katılayım dedim bended xc bin var ama ful lx dual kontrol,mavic jantlar, dart2 amortisör,v.s.

Bir kron kullanicisi olarak aranizda olmaktan cok mutluyum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri