selam ben birol,xc 1000 aldım geçen hafta ve sürmeye doyamıyorum.işten gelip başlıyorum başka bir kron kullanıcı arkadaşımla dolaşmaya.forum sayesinde kron almaya karar verdim.
herkese keyifli sürüşler...
Herkese merhaba
birol sanada merhaba. ben birolun bahsettiği kron kullanıcısıyım. Arkadaşım kadar bağımlı değilim ama bu aletler insana özgürlüğü tattırıyor ve keyifli anlar yaşatıyor.Muhtemelen aldığımızdan beri yaklaşık 300 km yol yapmışızdır. bu arada birolun avatarında görünen arka lastik benim kron'a ait (bunu neden yazdıysam sanki kim ne yapsın avatardaki arka lastiği:bilmiom: ). herkese keyifli sürüşler.
selam foruma hoş geldin ...
(link) adresine gir
gözat bölümü resmini seç
640x480 bolümünü işaretle
host it. tıkla
cıkan adreslerden
Hotlink for forums (1) içinde bulunan adresi forumda ki yazının altına kopyala
hoşçakal........
Evet foruma yeni katıldım. incelemeler sonunda istanbulda şehiriçi kullanmak üzere beni Kron xc 500 modelinin keseceğine kanaat getirip EFOR bisiklettten bisikletimi aldım. sadece viteslerin hepsini deneyememiştim aldığımda, biraz sorunlar yaşamadım değil vites konusunda, orta vitesleri kullanarak kadıköy rıhtımdan pendik merkez yaptım bostancıdan itibaren bisiklet yolunu kullanarak, toplamda ilk gün 30km yol pedalladım. yorucu ama deniz manzarası ile güzel geçen bir sürüştü.
viteslere ince ayar çektirdim (sayılır) buna rağmen aynakol 2den 1e düşmüyor sıkıntı çıkarıyor bilmiyorum nasıl ve neresinden ayarlanacak bisikletçi yapamadı.
bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
neyse buna rağmen Krondan memnunum. umarım vitesi halledince daha tatlı sürüşler yaşatacaktır.
Efor bisiklette ilgilenen çay ikramında bulunan samimi arkadaşların hepsine teşekkürler buradan...