Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
merhaba abilerim kardeşlerim :) bisiklet almayı düşünüyorum bütçem 1100 1200 civarlarında kron xc150 29" mtb önerirmisiniz ? sağlamlık vs üzermi

(link)

Scudo
Arkadaşlar merhaba tx 100 modeli nasıldır? Uzun sürüşlerde bir sorun çıkarır mı ?

0f568474a96a11c33e959e28f637bb23.jpg

Sağ salim 150 km ye ulaştık, ilk bakılını yaptırdık hayırlısıyla.

• Beğen
Tepkiler: windshear
Arkadaşlar bende tx300 v fren alarak araniza katildim herkese iyi surusler.
IMG_20170705_194335.jpg
IMG_20170705_194346.jpg

@gokhan99f

İyidir fakat her kompnenti başlangıç seviyesinde. Kendinizi bütçe olarak biraz saha zorlayıp 300 vs almanızı tavsiye ederim.

Ben 150 aldım ama ilerde yükseltmeyi düşünüyorum. O yüzden. Yoksa en az 300 alırdım.

@Farukdere34

İyi sürüşler tekeriniz düz bassın. Güzel bisiklet

@Shams teşekkürler sizin bisikletiniz de hayırlı olsun pek tavsiye edilmedi bu forumda ama ben memnun kalacagimi düşünüyorum umarım öyle olur

Bütçesi için kötü tercih değil. Bir sıkıntı çıkarmaz kolay kolay iyi bakarsanız

Valla zincir bakimi yağlaması temizliğini yaparım düzenli hocam memnun kalırız umarım :)

O zaman sorun yok demektir :)

İstanbul un neresindesiniz anadolu avrupa ?

@Shams anladım hocam bende kartaldayim buralarda olsaydın sahilden kadıköy yapardık akşamları :)

Üstat sen iste yeter. Ben buradan çıkarım sen oradan ortada beşiktaş-üsküdar vs biyerde buluşuruz :))

Olur hocam çarşamba ben izinliyim sanada uyarsa salı aksamlari olabilir diğer günlerde erken yatiyorum sabah 5 te kalktigim için çarşamba günü günün her saati bana uyar :)

Merhaba arkadaşlar ben de bir XC500 (2. el) alarak Kron kullanıcıları arasında katıldım. İzmirden selamlar.
Frenleri kurcalarken biraz arka fren hidroliğinden yağ kaçırdım ve baya yumuşadı fren, neredeyse tutmuyor.
Bugünlerde bununla uğraşacağım sanırım, kendim halletmeye çalışacağım. Hidrolik fren bakımı için set alabileceğim yada yağ ekletebileceğim izmirde servis tavsiyesi olan varsa sevinirim.IMG-20170627-WA0006.jpg

@chatkut hayırlı olsun güle güle kullanın yeni bisikletinizi çok guzel

• Beğen
Tepkiler: chatkut
12193824_482828465229898_3194126323233623630_n.jpg
Bu da benim küheylan (önde, iki tekerli olan :D) Binmeye çok fırsatım olmasa da, memnunum... İlerde lastikleri değiştirip biraz daha yollarda sürmek istiyorum ama bilmiyorum ne kadar uyar?? Burdaki tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak isterim bu konuda...

Bir sorum daha olacak, lastiğin üzerinde 26x2.10 yazıyor, iç lastik alırken bu boyutta mı almak gerekiyor, yoksa o dış lastiğin boyutu mudur??

Merhaba tx 100disk fren almayı düşünüyorum önerirmisiz 13 yaşındayım 160 boyum var max 1300 tl fiyat şindiden teşekkürler

@Murat19

Bisikletinize mevcut olanlardan daha ince ve daha düz lastikler takmanız mümkün. "Denemesi bedava" değil ne yazık ki ama cesaret edilemeyecek kadar da maliyetli değil. Tavsiyeler çok önemlidir ancak kendi kanaatinizle bir sonuca ulaşmak bence daha iyi.

Dış lastik üzerinde yazan 26X2.10 dış lastiğin ölçüsü. İç lastik için "2.10"u kapsayan bir aralık seçmeniz gerekir. 26 X 1.90 / 2.125 gibi.

• Beğen
Tepkiler: Murat19
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri