Scudo Sports

Kron internet sitesi ve bayilikleri

Scudo
arkadaşlar ben de bugün sirkeciye gidip xc 1000 inceledim. ellerinde 18 inç beyaz bir tane vardı, akşam saatleriydi. alel acele satmaya çalıştılar gibi hssettim nedense. kadro boyu vs konularına giremeden; fazla kalmadı elimzide, kaparo bırak saklayalım, kandil vs gibi sohbetler beni biraz şüphelendirdi. istanbulda kron başka nerede var ? kötülemeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın, sadece daha önce alışveriş yaptığım efor bisiklet ortamını görmedim

@Onur Emre

Ben büyükçekmecede kaldığım sürede, büyükçekmece sahildeki Mehmet Bisikletten almıştım. Eğer yakınsa gidip bakabilirsin.

@Onur Emre

Efor bisiklet direk KRON'un sahibi :D
Başka nereden alırsanız alın oradan alınan bisiklet gelecek size. O nedenle, direk orada pazarlık yapıp almanız daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Emre
delta bisiklet açıldı kron şart değilse alsancağa kesinlikle uğramalısın belki getirtirler sormak lazım

Arkadaşlar Xc250 Almak istiyorum Fiyatını bazı arkadaslar 400 e aldım diyor benim de bütcem tam o kadar ama bir türlü bulamıyorum nerede satıyorlar 400 e? :(

İstediğin fiyata bulabilir misin ama Çorlu'da bulabileceğin bir yer önerebilirim.

Ben Lüleburgaz'da oturuyorum Çorlu'da bir bayiisi varmış araştırdım bende şu anki 2011 modellerde XC250 550 TL XC500 650 TL dedi normal fiyat mıdır diye merak ettim.
Benim bulduğum efor bisikltin sitesinden Nusratiye mahallesi no:11 diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sizin önerdiğiniz yer neresi yazabilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar . Kron xcj 1000 almayı düşünüyorum . Avrupa Yakası'nda güvenilir bir bayi var mı ?

Bakırköy'de metin bisiklette de kron markalar satılıyor. ben oradan aldım ve memnunum.

Kron kullanıcısıyım. Üretici firma Efor bisiklet'in sitesine girdiğimde son güncel kataloğun 2009 yılına ait olduğunu görüyorum. Kron, ülkemizde yerli markalar arasında hatırı sayılır bir yere sahip. Kron'a göre daha az tercih edilen ve daha az bilinen Ümit Bisiklet bile her sene sitesini güncelliyor. Efor Bisiklet'in bu durumu hakkında bilgisi olan varmı?

Sirkeci'deki mağazalarına daha önce uğrama fırsatı bulmuştum. Ellerinde gerçekten çok güzel kron marka bisikletler ve tüm bisiklet aksesuarları mevcut fakat ürünlerine ait güncel bir siteleri ne yazık ki yok. Sanırım siteleriyle sürekli ilgilenen birileri yok yada ilgilenmek istemiyor olabilirler.

Sirkecideki mağazalarına her gittiğimde gelecek ay güncellenecek, gelecek ay yeni modeller gelecek, mart ayında fuar var oraya gelin demelerinden bıktım usandım. Üstelik nedense 2009 model bisikletler vitrinde dura dura yenilenmeden 2012 model oldular!

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Karınları tok. nasılsa kendi satış kitlesinde rekabet edeni az. Kendini geliştirmeyen piyasadan silinir, bunun farkına geç varacaklar. Büyümeyi düşünmüyorlar galiba. Çoktan sedonayı geçmeleri gerekiyordu normalde.

• Beğen
Logo güzel, isim güzel, modeller güzel, alıcısı memnun, sağlam bir reklamla kendilerini aşmaları gerekiyordu. hatta bence dünya capında bile marka değeri olabilirdi. ama türk milletinin genel sorunu sorumsuzluk bir başarı elde eder ve devamını gedirmez öyle kalırız. Kobi danışmanı falan baksınlar hakikaten sinir bozucu. Bu sektörde neden dünyayla rekabet edemeyelim ki. Yerli arabamız yok bari bisikletimiz olsun. Sedonayı bu konuda tebrik ediyorum devamını diliyorum.

• Beğen
Sakar içinde kron satan yer arıyorum güvenilir bir yer e tabi birazda indirime açık :) İzmit te olabilir.

Geri