Benim önerilerim ;
-bi zincir gergisi takın. zincir çok sarkık duruyor. kadroya çarpabilir.
-130luk duro yerine argyle 318 yada dj serisi bişeler kullanın. 130luk maşa hem görünüş olarak kötü duruyor hem de 100lük bir maşa kullanarak daha rahat bir sürüş yaparsınız.
-fren konusunda sadece arkaya bir fren takarsanız görünüş olarak çok güzel olur. ayrıca ön frensiz daha rahat süreceğinize eminim.bisikletimi toplarken yaptığım en iyi iki şey ön freni sökmek ve ss kullanmak çok değişiyor sürüş
-onun dışında lastikleriniz holy roller ile değiştiğinde çok güzel bir bisikeltiniz olucak
bütün yorumlarda herkes ön frensiz daha düzel dururdu demiş güzelliğine öyle ama malum biz istanbulda yaşıyoruz tek fren durmak zor oluyo (kendim de tek fren kullanıyorum) bende bu konuya bir resim koyucam bakalım nekadar beğeni toplicak
sarı gidon vve gidon boğazı üzerine mor elcikler...
genel anlamda bir tezat duruyor...
onun yerine kırmızı veya beyaz kullanılabilinirdi veya sade bir görüntü için siyah olarak kullanabilinirdi...
siyah kullanılırsa mor elcikler güzel dururdu..
göbeklerin kırmızı olması çok güzel olurdu mesela kadroya uyum sağlamak için..
Elimden geldiği kadar renk uyumu yaptm.. Kırmızı QR'lardan kırmızı plastik cırtcırtlara, kırmızı rebound ayarlı duro'ya kadar )
Resimde biskleti bozan birtek seleydi o da sedona x-11 velo bmx takıldı..
Lastkler Schwalbe CrazyBob oldu. Daha kalın olması bisikleti çok daha hayvani gösterdi
KDRUNL arkadaşım bisikletine hayran kaldım.Lastikleri geniş takman çok güzel olmuş, daha çok darbe emerler.Renk uyumu çok güzel.Çemberler crazy hop un kendi çemberleri zannedersem...Kazasız sürüşler.