Scudo Sports

Kron ''crazy hop'' kadro inceleme

Bi arkadaş arka tarafi ince olmuş dedi de o kadroyu yapan onun güvencesinide verir bi bildiği vardır açıları güzel geldi sağlam iddialı bir kadro bence kullanılabilir...

Scudo
@emir&bmx

ne ara toplandı ne ara satıyor ya :D:D bi resim olsa yeter söyle dışarda bi toplu hali:D:D

@gvenc_mtb

arkadaslar full calistigim icin su anda resim koyamiyorum toplu halde cok yakinda koyucam ;)
bi ara satmayi dusundum msn e koymustum yaziyi ama simdi o kadar emek verdik topluyorum . sadece fren ve spacer kaldı ;)

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Kocamaz
sabırsızlık la bekliyorum artık şiştik topluccanak:D:D
bu yaz ortası alıcam galiba ama halen göremediğimiz için piskletti:D
karar veremiyorum:D

guvenc gercekten cok guzel bir kadrosu var soz ilk sana aticam resimleri:)

cok az kaldı ama yarin aksam soz fotoları koyucam ;)

bende binemedigim icin cildiriyorum , 2 aydir duruyo :(

saygilarimla ,

@punkermanmania

Abi artık toplayalım şu güzelim Dirt Jumper'ı! :) Bak ben de spacer da var.. İstersen frenler de var ;) Aman abi bisiklete binmemezlik yapma lütfen üzülürüm... Sana nasıl bir fren lazım MSN'e girdiğinde bir konusalım:eek:

@punkermanmania

ve byük gün:D fotolar geliyor :D temmuz sonu büyük ihtimal benimde bi crazy hop um olcak ama bu foto asıl etken olcak sabırsızlıkla bekliyorum dur bari dışarı çıkıp az bi süreyimde zaman ççabuk geçsin:D:D :D

@freeRide07

Ağırlığı ne kadar peki ? Bir de 6. fotoğrafa baktım da aynı Sedona X11'e benzemiş ya da bana öyle geldi.

Fotolar Hala gelmemiş :-l

Ağırlıgı Efor Bisikletteki Genc Adama Sordugumda 13.5 demişti

geçmişte kron markasını en çk eleştiren lerden biri olarak yeni seri kadroları için ilerleme olduğunu söyleyebilirim ve bu konudaki çalışmaları içinde tebrik ediyorum ama daha iyilerinide aynı kalitede ve fazlasını bekliyoruz TEBRİKLER .

ama affınıza sığınarak bir öneride bulunmak istiyorum .
Kadronun maşa yatağı alt pedal mil yatağı gayet etli olmuş ki buda sağlamlığını gösterir ama arka üçgenin bacaklarını bu kalınlıkta yapmışken bacaklarda eğim verse darbeer karşı daha dirençli ve sağlam olacağını düşünüyorm .

bisikletseverin takdirin kazanacağına eminim tebrik ediyoum tekrar .

EFOR BİSKLET'e
saygılar

arkadaslar bu gece fotolar geliyor , ama maxiss holly roller ve 160 lık rotorum eksik olarak koyucam kusura bakmayın , aksam saat 22:30 da resimler burada

saygılarımla ,

bu arada semih nerdesin yasıyomusun ne zaman gidiyoruz dirt jump a ??

zamanı geldi evet arkadaşlar isyan zamanı artık :D resimler yok isyan edelim yakalım bu sayfayı :D:D:D:D şaka bi yana valla sabırsızlandım

Geri