Scudo Sports

Kron ''crazy hop'' kadro inceleme

@iceman

Yazdığın her mesajda ayrı bi anlam var.Birinde kadrodan ses geliyor diyorsun birinde parça birinde işte kadro diyorsun şimdide parça diyorsun.Karar verdinmi neyden geldiğine ?

Scudo
sedona x-11 le karsılastırırsak artıları ve eksileri neler dir acaba kullanan arkadaslar özellikle bu soruyu cevaplarlarsa benimde kadro almama çok yadımcı olacaklardır.
sedona birazdaha kalıplı durduğu için sanki arazide daha bi rahat olucakmıs gibi geliyor..
freerideTR ekibindeki arkadaslardan biri kullanıyordu sedona X-11 oldukçada zorlayıcıı hareketler yapıyorlardı. acaba bu kadro o hareketlere dayanırmı?? daha doğrusu sedona X-11 in dayandığı seylere dayanırmı??
çünkü daha bi çelimsiz duruyorda::D:D

@gvenc_mtb

crazy hopun artısı v-fren pivotunun bulunması ve daha kısa arka çeki boruları bence. sağlamlığı hakkında bişey diyemem. x11 ise oldukça sağlam bir kadro ama kırılan x11lerin hepsi (2 tane kırıldı biliyorum ben) fren bölgesinden kırılıyor. fakat bu her fren için geçerli değil avid code, stroker trail & ace , giant mph gibi çok güçlü frenler için geçerli.

koraymalkoc arkadaşım yazdıklarımı iyice sindire sindire okursan sevinirim.....

@gurkankas

ya zaten code faln kullancak halim yok yani o kadar üst seviye bence DH harici gerek yok zaten kullandğım fren avid 3 frenler.
ya benim için önemli olanları söyliyimde siz bana ona göre akıl verin..:D
arka bacaklarının çok kısa olması veya fren pivot benim için çok sorun deil yani ben genel olarak arazide kullanıcam ama öyle XC ye göre bi arazi deil yani freerideTR ekibinin tarzında sürüş öyle söyliyeyim...

bunu sormamın sebebi bi street yaparken bunny hopla zıplayıp yere inmek birde bi yükseklikten aşşağı düşerken yere inmek var bunları sizler daha iyi bilirsiniz. yani bana uzun süre gitmesini istiyorum o yüzden bu kadar soru soruyorum.. internette araştırmak istedim ama ikisi de Türk firması ve yabancı sitelerde falnda bulamadım.. bi burası kalıyor burdada sedona X-11 hakkında bulduklarım yetmedi. e kron daha yeni bi kadro bu sene çıktı daha kullanan deneyen yok...
ama birde söyle düşünmek gerekiyor.
kron ömür boyu garanti veriyor kadrolarına yani bu demektirki ben bu kadronun sonunda kadar arkasındayım amacında kullan bisi olursa değiştirrm yani o yüzden kronda dayanıklı diye düşünüyorum bilemem yanlıs mıyım sizlerinde yorumunu bekliyorum...

rampalardan felan atlarken kadronun birleşim yerleri hariç başka bi yerden çatlaması veya kırılması garantiye giriyormu çünkü ben iki kadro kırdım onlar xc olduğu için garantiye girmiyordu acil cevap okullar kapandığında bi kron ben almayı düşünüyorum bi soru daha mosso dj mi kron crazy hopmu yoksa sedona x11 mi

hayırlı olsun öncelikle.ama bu sele kelepçesi ile benim başım belada sen inki ile aynısı her seferinde alyan ile uğraşmam gerekio indirip kaldırırken. hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallı sürüşler:D

@iceman

Ben gerektiği gibi okudum.Her yorumunuzda ayrı bişey diyorsunuz bence siz yazdıklarınıza biraz dikkat etseniz en azından düşünerek yazsanız daha iyi olur

@koraymalkoc

koraya katılıyorum. sizin mesajınızı anlamadığım için biraz daha açarak yanıtladım sizde aynı düşünüyoruz dediniz. ve sizin yazdığınızla benim yazdığımın arasında siyah ile beyaz kadar yakınlık var. korayın dediği gibi kendi yazdığınızı göndermeden önce baştan akıcı bi şekilde okuyun. burda dorukta korayda bende yazdığınızdan bişey anladık ama siz ısrarlı bir şekilde düzgün oku diyorsun. bende burda bizde değil sizde bi sorun var.
düzgün bir biçimde yazarsak anlaşabiliriz sanırım.

@Doruk Atay

mandallısı nasıl acaba :D

@cannn3715

seninkisi alyanla sökülebiliyor doruğun ki ise elle sökülebilen mandallı sistem. mandallı denince başka bişey sandın heralde. çünkü mandallı sistem çok uzun yıllardır var.

evet haklısın kusura bakma koray doruk ve bende sorun var. 3 ümüzde yanlış anlamışız.

@ujur

biliyorum mandallı bende çok kullandım ama bu kelepçenin mandallısını görmedim onu kasıt emiştim;)

hocam toplanmıs fotolarını halen göremedik ya bi çektitsende eklesen çatlıyorum valla bu yaz ortası gibi bu kadro yu alıcam ama tam bi görmek istiyorum kullanılmıs halini:D bi fotosunu
:D:D

Geri