Scudo Sports

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

ıyı hadı bakalım yenı 6gen kronlar nasıl olucak :D

Scudo
2009da yaptıkları hatayı anladılar demek :d bu sene geri geldi kertenkele herhalde bu ayın sonunda bayilerde yerini alır en azından ben öyle ümit ediyorum

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
@Serkan Çelik

2009 model kron xc 500 kadro ağırlığını bilen varmı acaba genelde hafif oluyolar ama hiç bilen birine restlamadım....

@Okan Bozkurt

bende öyle hesaplamıştım diğer parçalarının ağırlığını toplayınca(internetten araştırdım) geriye 1700 gr gibi bişey kalıyor artık eminim cx 500 olmasına rağmen pekte kötü bi kadro değil hatta iyi bile sayılır teşekkürler:in:

ewet toplamda o civarda. bakalım 2010 kronların ağırlıkları ne olacak:in:

inşallah ağırlıkları azaltılır. Galiba xc 500 ün donanımı xc 250 ye takılır dolayısıyla diğer modellerde ağırlık azalır diye düşünüyorum ama bakalım

ben xc 500 kullanıyorum aslında tek eksiği 21 vites olması ve vidalı dişli olması tabi ben centerlock shimano larla değiştirdim hemen ve artık bi zahmet zoom maşa kullanmasınlar :D
edit:
aslında zoom kötü bir marka değil fakat giriş seviyesi maşaları berbat ...

kron 2010 kadro çizimleri eskişehir muratoğlu bisiklette bulunmakta isteyen gidip görebilir...
kron bisikletlerde bu sene zoom maşa kullanılacak diye ben de duydum serkana katılıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Çelik
arkadaşlar ****** İsteyen üye olsun.Tüm bilgilere,bisiklet fiyat listesine,bisiklet fotoğrafları ve özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz

Bu gün kron 2010 kadroların tasarımlarını gördüm gerçekten çok güzeller kron eski günlerine geri dönecek kadro çizgileri etkileyici ve kron zoxes xaos zeon gibi renkli kadrolara sahip

Banada link verebilirmisiniz merak ettim kadroları.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım link vermek yasak bak arkadaş bu yüzden yasaklanmış facebooktaki grubun adınıda veremiyoruz çünkü yasak.Daha önce yazdıklarımız görüldüğü üzre sansürlenmiş kusura bakmayın...

Öncelikle merhabalar.Size sormak istediğim bir soru var. Acaba 2011' de Kron yeni kadro üretecek mi? Bildiğim kadarıyla bu sene xc250, xc500, xc1000 de yeni tasarımlı kadrolar üretildi.Acaba bu 2011' de diğer seriler için gerçekleşecek mi?

Bunu da şu yüzden soruyorum.Sahip olduğum bisikleti yükseltme düşüncelerim var ve sırada kadro ve maşa var.Düşündüğüm, kafama yatan kadrolardan biri de Kron XC4000.Gerek hafifliği, gerek ömür boyu garantisi ve fiyatınında diğer kadrolara göre daha uygun olması.Çevremde kullanan kişilerinde övdüğü bir kadro.Bu sebepten ötürü tercih ettim ama şuan piyasada ki 2009 model kadrolardan sonra 2011 de yeni bir kadro çıkacaksa şayet yeni sezon kadrolar tercihim olacaktır.

Ki aslında tek düşündüğüm kadro.Bütçem en fazla 300-350 TL civarı kadro için ve XC4000 te bu fiyat aralıklarında.Bu fiyatlarda önerebileceğiniz kadrolarda olabilir belki krona tercihen.Her türlü düşünceyede açığım.

Bu sebeple forumda ki değerli arkadaşlarımızdan bilgisi olan varsa bizlerle de paylaşabilirse eğer başka arkadaşlarında merakı giderilebilir.Şimdiden teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim ..

• Beğen
Tepkiler: CevdetÖZTÜRK
Geri