Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

tanerm

Üye
Tepki
3
Arkadaşlar yeni Kronların sitesini gördüm. Bana kalırsa yeni Kron bisikletler enfes. Ancak fiyatlar konusunda bir açıklama yok henüz.

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Scudo
çok iyi bir site değil ama bisikletler güzel olmuş. amortisörlerin değişmesi iyi olmuş bisikletler epey sınıf atlamış duruyorlar. hayırlısı. :)

Sadece kullanılan parçalar yazılı kadronun temsili bi resmi var. Nedir ne değildir belli değil

Kronlardaki değişiklık geçen senekı donanımda bu seneye gore modellerrınde(xaos.jara,en cok satılan modeller)donanımlarında ufakta degısıklık yaptı fıyatlar buyu ıhtımal aynı olucak(ufak yansımalar olurmu bılemıyorum ama zannetmıyorum)....

maşa da zoom 'u kaldırdı bu sene..,
kadro yıne aynı cızgısını koruyor ama renkler farklı bu sene daha canlı renklerle gırıyor..

merakla bekliyoruz...ama yıne ıyı gırıyor piyasaya ve salcano yu da beklıyoruzzz...

saygılar....

Önder abinin dediği gibi Kronun ilk modelleri XC 1000, XC 2000, XC 3000 geçen seneki modellerle ( ön çatal dışında) paralellik gösteriyor... Ancak XC 4000 den sonra bayağı aşmış Kron oldukça iyi donanımlı bisikletler ( rst reba ön çatal LX TX X.0 lı vites seçenekleri vb) bu sene bisikletkerini değiştirecekler için iyi bir alternatif olabilir kanaatindeyim

Evet hkikaten öyle valla ben almasaydım X:O düşünürdüm
ama tabii ki hayırlısı olsun
gelsinlerde bakalım

çok fazla fikir vermiyor ama birşeylerin değişmeye başladığı kesin..

bekleyip göreceğiz..

Evet.. Ama zaten site daha yapım aşamasında olduğu belli..

donanımlarda ufak1 değişiklimi yaptı?
geçen seneki en yüksek modeli bile full deore değildi sanırım..
burda full sram x0 dan bahsediyoruz...
zoom maşa dan zaten bahsetmeye gerek yok...
ama reba sl de tartışmasız harika 1 maşa...
walla düşük modelleri bilmiom ama en üst modeli 2000$ dan aşağıda olmaz...
web sitesindede peter hedgi nin kapadokya daki time trial iniş fotosu war.. o kadroyu da şu an erkal arkadaşımız kullanıyor... zaten kron öle 1 kaç yarışmacıya sponsor oldu ki peter da kron kadroyu en iyi kullanan yarışmacılar dandı...
mallar daha yeni gümrüğe geldiği için piyasa çıkmasına 1az daha war... bence piyasaya çıktıklarındada fiyatların ve modellerinde kesinleşmesiyle web sitesine de 1 el atarlar... çünkü geçen sene oldukça iyi iş yapan bu makinalar, bu sene bu makinalarla ortalığı dağıtacak gibiler... kadro ağırlıkları 1400 gr ciwarına düşürüldü ve üst modellerde diğer materyaller carbon kullanılıyor tahmini olarak 10 kg ciwarı ağırlıkları olcak üst modellerin...
walla x0'nun üstünde hidrolik disk olsa yeni bisiklet toplamayı düşünmem direk kaparım

Açıklamalar için teşekkur ederiz duyguny..
Biz sanırım farklı konular uzerinde yogunlastık.

saygılar...

bahara doğru kron almayı düşünüyorum zaten..site ii oldu..babacığımı ikna ettim gibi..fiyatlarıda bir gelse..

sitedeki resimleri biri allah rızası için mi çizmiş paintte ne kötü bi sitedir ya öle...Allahım...azcık ilgili olamamışlar he..

Kron 2006 da sallar piyasayi.
Biraz daha marka girsin rekabet artsin..
Bisikletlerin fiyat kalite dengesi duzelsin...
insallah herkesin guzel bisikleti olur....

ewet cüneyt abi sallamak demişken 1 de bisanların gelip sallayacağını duydum...
full xtli+lock outlu maşalı+hybrid kadrolu bisikletler 800$ olacakmış..
akıl alcak iş değil ama bu sezon gerçekten diğer sezonlardan farklı olacak..
herkes uygun fiyata kaliteli bisilet kullanacak..
bu tabiii bize de yarayacak üst model parçalarında fiyatları düşecek...

duygun mavic tubeless, xtr vırt zırt herşeyi aldın daha neyin üstünü arıyosun allasen :D

Sanırım çagatayım sürdüğü bir bisiklet var..
geçen sahıl yolunda gordumm bally salcano ng 350 var sanırım ozel donanım,
yani bir kac parcası degişmiş biri hediye etmişti ona.
ben oyle hatırlıyorum..

allah allah kim hediye etmiş acaba? :D
ya altu ben bisikleti 1az daha hafifletmek istiyorum...
sti kollardan da sram sistemi tercih edecem bu sefer 1de v-break den xtr hidroliğe geçecem..
1de en önemli sebep de bu bisikleti antreman bisikleti oalrak tutacak olmam bölece yarışacağım bisikleti her güne harcamamış olacam...

Geri