Scudo Sports

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

Scudo
@FERRUH GÜRYALIN

Merhaba Ferruh. O fiyata o kron kaçmaz normalde. Ama bize resimlerini çek gönder.. Tüm ayrıntıları ile.. Ekipman listesi yap..

• Beğen
Tepkiler: FERRUH GÜRYALIN
@bumerang

bu bisikletle arkadaşımla beraber bir kaç kez sahilde bindik başkada binilmedi kutudan çıkmış gibi ayriyeten ben anlamam ama 1100tl değerinde disk firen sistemi var tabi çıkma 350tl ye montaj dahil takılacak buna nedersin kardeş.

Ne zamandan beri kronun 2010 modellerini bekliyorum.Uzunca bir zaman önce çizimlerini gördüm.Renkleri 2009a göre çok canlı.Ayrıca en alt modeli artık xc 250 fiyatlarıyla fazla ilgilenmedim.Ama xc 250 sanırım 450 lira beni alacaım xc 1000 ise 750 lira.kadrolarda artık galiba altıgenmiş.

xc250 mi sasırdım vallahi.. rekabetten ileride xc125,5 iksceyüzyirmibeşbuçuk cıkar mı =)

sakası bir yana aslında düşük modellerin cıkması cok güzel birsey en azından insanlar demir yıgınları yerine baslangıc seviyesi birsey alıp bisikletin ciddi yanlarını da görebilir. sabırsızlıkla 2010 modelleri bekliyoruz bilgilendirme icin tesekkürler.

bilgilendirme için teşekkürler.

arkadaşalr 2010 modelleri internette araştrdım hiç bir ize raslamadım yani fotoğraf çizim konusunda bulan biri varsa link atabilirmi ?? teşekkürler :)

Bende***ordan baktım.Gerçekten 2009a bakarak mükkemmeller eğer linkini bulan varsa atsın ben sorduğumda boşuna arama bulamazsın dedi.Bu hafta içinde herhalde kataloglar gelir hem ordaçizimi yerine canlılarına bakarız.

• Beğen
Tepkiler: yiğit_kara26
xc 250e ve dierleri çok güzel yiğit arkadaş sen eskişehirlisin *** gidersen belki çizimlerini gösterir ben yarın kataloglara bakmaya gidicem

bu arada arkadaşlar kertenkelede geri gelmiş :D bilginize.İnternette link bulursanız mutlaka atın bu arada

eminim 2009 modellerinden iyi olucaktır.

@Serkan Çelik

muratoğlu bisikletin sahibi sezgin abiye gittim dükkana çok üst seviye ve geniş kapsamlı bir sürü malzeme getirdi bana 4-5 gün sonra gelirsen sana gösteririm dedi dükkan tıka basa parçayla doluydu ve kafası biraz karışıktı bi,ikaç gün bekle bence :D

bu arada bu benim diğer üyeliğim yiğit_kara26 benim :D

Hadi ya bak bugün bizde bisiklet bakmaya gidicektik :D olsun biz yinede gidelim bi görüşelim

eğerki cızımlerı bulduysanız caktırmadan bı yolla cekın om yoluyla halledelım XD

Sabretmek en iisi ayın 20sinde biz bakmaya gidicez o zaman fotoğraflarını çeker koyuarım zaten o zamana kadar int. sitesine konur :d

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Geri