Scudo Sports

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

Scudo
Henüz gelmedi, ne zaman geleceği hakkında bir haber de yok fakat piyasaya sürülmeden bir kaç hafta önce kesin duyulur.

İnşallah herkesin zevkine ve bütçesine göre modeller çıkartmaya devam ederler.Bekleyelim ve görelim...

arkadaslar ben kadrolarin resmini gordum xc500 rengi sahaneeeeee :D alicaklara hayirli olsun

nerden nasıl gordun ?:D
ben xc5000 ın desenının degısecegını duymustum.2007 yılını acıkcası hıc begenmemıstım.xc 5000 ı sabırsızlıkla beklıorum

hadi ama ya ne zaman çıkcak bu kronlar bisiklet alacam.. bekliyorumm ..sırf kron çıksın diye.. sizce çift amortisörlüsü iyi bişi mi olacak ki ?

Yok mu bişi hala? Çok geç kaldı bunlar ya.Fırtına öncesi sessizlik mi yoksam :04:

yaww gardeşim nerde bu 2008 ler...:boese157: höh sanki mücevher arabaların bile tanıtımı 1 yıl önceden yapılıyo yaw...

yaff.. Forumda, bu işe bakan vardır tahminimce ne zaman çıkacaklar? yani cevap alabilirsek herkes rahatlıcak eminim..

Ya eylülde alıcakdım... dedim kış geliyor biraz bekliyim 2008 modelini alırım diye şimdi de bekle bekle gelmedi çatladım batladımm havalar buara cok güzel her sabah güneşi gördüm mü sinirlerim bozuluyor.bedal cevirmek isdiyorum atlamak hoplamak gerekirse düşmek isdiyorum bi heycan yaşamak isdiyorum.. Kronların gelmesini isdiyorum..

Arkadaşlar 2008 model Kron'lar Mart sonunda yeni model ve renkleriyle piyasada olacakmış... (Kaynak: Efor Bisiklet)
O kadar bekledik, birazcık daha sabredelim:)

• Beğen
Tepkiler: Erdem Cebeci
Ben rüyamda gördüm Kron XC500 ü :D Siyahtı ve marka yazısı turuncu idi.Rüyaların tersi çıkarmış ama bakalım.Sabırsızlıkla bekliyoz :D

Geri