Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Scudo
taşlı yollar ve ağaç vs gibi yerlere dayamam sonucu oluşan çizikler tamamen benim suçum mu yani boya daha sağlam olamaz mıydı şimdilik sorun yok ama ileride komple çizikten oluşacak gibi benim kadro :D bu çizikler garantiye girer mi ??

@sdrt scrt

Kron bölümünde neyden bahsediyorsunuz? Baretta markası nedir,ilk defa sizden duydum.Yoksa beyaz eşyacılarda satılan bisikletlerden birisi mi bu da? Benim bildiğim tek Baretta,tabanca olan Baretta.Forumu biraz daha incelemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar birkaç sorum var..

- Kron Xaos kadrosuna ne kadar para verilir ?

Aslında direk bisikleti almak istiyorum ama alacağım arkadaş bisikleti satmaktan vazgeçti sadece kadrosunu satacak..

- Kadronun ve bisikletin ağırlıkları ne kadardır ?

- Sadece kadroyu alsam nerde toplayabilirim gerisini ve yaklaşık ne kadar harcamam gerekir standart parçalarıyla toplatsam?

Teşekkürler..

2. el kadrolatı 100 tl 140 tl arası satılıyo kadro hafif benim çok hoşuma giden bir bisiklet hemen al kaçırma

Sıfırı 100$ diye bir yerde okumuştum ikinci el e 140 ytl cıvarında bi rakam vermektense 100$ a alırsın kafanda soru işareti kalmaz :)

@Oguz Ozkocak

bende kron kullanıyorum hafif yaklaşık 6 7 kılo war kadro dizili olursa 15 16 arası değişir bide parçalarına bağlı

bu kadro yaramaz bende talip oldum görünce vaz geçtim

mrh arkadaşlar acaba forumda bu yol velespitini:)kullanan varmı kullanıcı yorumlarına ıhıtyacım varda:)bol pedallar herkese.üstündeki donanımı yazıyorum asağı:)
Kadro
Aluminum 7005 TB
Maşa
Evo Carbon
Boğaz Yatağı
VP A45-PCK
Arka Vites
Shimano Tiagra
Ön Vites
Shimano Tiagra
Vites Kollan
Shimano Tiagra
Fren Kollan
Shimano Tiagra
Frenler
Shimano 105
Ayna Dişli
Shimano Tiagra 52-39
Orta Mil
Shimano Tiagra
Gidon
Guizzo 7075
Boyun
Guizzo CNC
Pedal
VP 992
Sele Borusu
Guizzo Carbon
Sele
Velo
Ön Hazne
Shimano RS-10
Arka Hazne
Shimano RS-10
Zincir
Shimano HG-53
Kaset
Shimano CS-53
Jant Teli
Shimano RS-10
Jant
Shimano RS-10
Lastikler
IRC Redstorm
Ölçü
50cm – 54cm
Renk
Kirmizi-Siyah

nakitte 1500 tl acaba iyimi fiyat

mrh arkadaşlar acaba forumda bu yol velespitini kullanan varmı kullanıcı yorumlarına ıhıtyacım vardabol pedallar herkese.üstündeki donanımı yazıyorum asağı
Kadro
Aluminum 7005 TB
Maşa
Evo Carbon
Boğaz Yatağı
VP A45-PCK
Arka Vites
Shimano Tiagra
Ön Vites
Shimano Tiagra
Vites Kollan
Shimano Tiagra
Fren Kollan
Shimano Tiagra
Frenler
Shimano 105
Ayna Dişli
Shimano Tiagra 52-39
Orta Mil
Shimano Tiagra
Gidon
Guizzo 7075
Boyun
Guizzo CNC
Pedal
VP 992
Sele Borusu
Guizzo Carbon
Sele
Velo
Ön Hazne
Shimano RS-10
Arka Hazne
Shimano RS-10
Zincir
Shimano HG-53
Kaset
Shimano CS-53
Jant Teli
Shimano RS-10
Jant
Shimano RS-10
Lastikler
IRC Redstorm
Ölçü
50cm – 54cm
Renk
Kirmizi-Siyah

nakitte 1500 tl acaba iyimi fiyat

güncel

Benim bir arkadaşım kullanıyor, memnun kendisi, 1500 TL sanırım iyi çünkü normal fiyatı 1800 tl civarıydı.

Geri