Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Scudo
cube modeline çok benziyo... tıpkı peugeot partner citroen berlingo gibi... ama görünüşü çok heycan verici...

@çağatay sakin

iistediğin boyda alabilceğini sanmıyorum bu seferde insanlar suistimal ederler çünkü.diyelim adam aldı 16inç sonra farketti bu bana göre değilmiş özellikle kırıp 18inçi ister... hiç bir firma böyle birşeyle uğraşmak istemez

bende ömür boyu garanti veriyor diye biliyorum ama bazı tanıdıklarım diyorki benim arkadaşım 2-3 tane kron kadro kırdı yenisini vermediler diyor bende kron kullandığım için içim kararıyor umarım böyle bi sorunla karşılaşmayız :(

@bikerboy26

onlar da haklılar bi süre sonra hatanın onlarda değil kullanıcada olduğunu anlıyorlar.

dusunursen sıfır ayarında bisikletim kron rocket garantili faturalıdır. bilgi.1450 ye birakıyorum 30 km yol yapmadım

• Beğen
Tepkiler: murat ateş
Ben sıfır için 1500 düşünüyorum ancak senin bisiklet sıfır ayarında ise yinede biraz fiyat düşük olmalı eğer sıfır fiyatı daha yukarı değil ise

Kadro kulağı kadronuzun sigortasıdır... Kulakçık kırılmaz ise kadronuz yada vitesiniz kırılır...

Yani doğası kırılmak olan bir ürün garantiye girmez...

• Beğen
Tepkiler: Burak ELMAS
Geri