Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Kron zaten kirmızı listemydeydi kara listeye geçti.

Scudo
Merhaba Tx300disc modelini düşünüyorum sizin fikrinizide alabilir miyim?

ordan çatlaması garip ama arkadaşın da hatası olduğunu düşünüyorum, seleyi çok yukarı çekmiş. bazı selelerde uyarı bile var bu hizadan yukarı çekmeyin diye. bir yerden sonra kadroya aşırı yük biniyor. ağırlığın kadroya basmıyor, kadroyu kastırıyor umarım anlatabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
RC2000 hakkında bilgisi olanlar;
Geçtiğimiz yaz aylarında 1700 lira civarında nakit satışı yapılan bu model, şuan daha pahalı fiyatlara satılıyor diye duyumlar aldım. Ben ucuzlamasını bekliyordum kışın alayım 1600e filan diye, fakat birisiyle konuştum geçtiğimiz ay 2300e aldığını söyledi. Acaba bisikletlere gelecek denen şu ek vergi filan mı geldi? Ben bu aralar almayı düşünüyordum, 2-3 tane arkadaşım haziranda 2017 modeli 1700e almıştı hatta taksitle alan bile vardı bu fiyata. Bilgisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
fuji roubaix 1.3 5000 liradan 8000 liraya çıktı 3 ayda bir zahmet kronda pahalansın yani. internetten pek bilgi alamazsın mağazaya gidip pazarlık yapmayı dene

@Pamuk Dövizdeki yükseklişten dolayı değil de ek bi vergi vs. geldi mi onu merak ediyorum. Çünkü yazın dolar 3.60ken 470 dolar seviyesinde satılan rc2000 şuan yine 470 dolarlarda mı olur yoksa bindirme vergiler mi geldi?

@etkiliadam
Şu an için gelmedi.Ancak bisikletçi esnafı 2018'de %20 gümrük vergisi zammının geleceğini bildiği için fiyatları indirmek istemiyor.Artan döviz kurunun etkisi ve ekonomideki belirsizlikten dolayı esnaf fazladan stok da yapmayınca yani piyasada bisiklet de olmayınca fiyatlar düşmüyor.
Sizin almak istediğiniz Kron da liste fiyatında kalmış oluyor

@hamlet2006 Para btc'de diye bol bol bekleteyim diyordum da en iyisi cekip alayim bisikleti gec kalmadan. 2017 modeller yeni cikmisken, yazin basinda bisiklet sezonunda 1700e taksitle alanlar varken ben aralik ayinda daha fazla fiyata pesin alirsan icim acir valla

@etkiliadam Keşke kara cuma ve 11.11 indirimlerini kaçırmasaydın iyi olacakmış ama nasip diye de birşey var.Ben senin yerinde olsam bu kadar beklemişken yılbaşı indirimlerini beklerim.Ama 2018 den önce almaya bak inşallah güzel bir bisiklet yakalarsın.

@hamlet2006 Kron bi aciklama yapsa bu bisikletin 2018 modeli cikayacagina dair, o zaman yilbasinda filan alirim. Ama 2018 cikmayacaksa 2017 model degerlenmeye devam eder ve yilbasinda ucuzlamaz. Ben en kisa zamanda almaya bakayim en iyisi

Kron çok tutulan bir marka değil.

bizim esnafın kafası zamma iyi çalışıyor. dolar yükselince türk malı satanlar bile fiyatı yükseltiyor.

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
Aslında dolar yükseldi. Dolar 3 arttıysa bahaneci fırsatçılar fiyata 5 yansıttı.

@Erkin Kalender Btwin kullaniyorum, bisiklet teknik olarak guzel olabilir ama surerken keyif alamiyorum. Kalasin ustunde gidiyor gibi hissediyorum. Tasarim anlaminda guzel birkac modeli var onlar da 4bin liraya yakin fiyatta aluminyum bisikletler..

abi bir fiyat artıyor bizim aç gözlü bisiklet satıcılarımız tabi onlarada hak vermek lazım satamıyorlar çünki hemen fiyat artışı....

fiyatlar birazdaha aşşağıda olsa hem ülkede bisiklet kültürü gelişir hemde cebimiz güler :)

tabi doların euronun da payı var maalesef :/

Türk malı bisikletlerin üstünde ithal parçalar takılı yedek parça üretmediğimiz için onlarda zam yapıyor doğal olarak haklılar.Hangimizin bisikletinin üstünde dolarla temin edilmeyen yedek parçalar yok ki.

@MtbHastası01 Hocam ben bu konuda başka birşeyden bahsettim. Yani şöyle ki haziran ayında dolar 3.55-3.60 seviyelerindeydi. Rc2000 modelini 1700 liraya satın alıyordu arkadaşlar. Şuan dolar 3.83 yani %7-8lik bir artık söz konusu dövizde. Ama 1700 liraya sattıkları bisikleti 2200-2300e satmaya kalkıyor insanlar, yani %30 zamlı. Bu yüzden sordum

etkiliadam Ağabeyim dışarıdan zam gelince bisiklet satıcıları da fiyatları uçurmak zorunda kalıyor malesef en dandik claris setli yol bisikleti 2000 tl olmuş durumda bundan 6,7 ay önce dediğiniz gibi fiyatlar şuan kine göre makuldu Ama acizane tavsiyem ikinci el temiz almanız ben bir tane buldum full tıagra set karbon maşa 1.400 tl kadroda çizik dahi yok denilebilir ama alıp ta pişman olmaktan korkuyorum çünkü bisiklet şehir dışında :(

@Hikmetbyz Temiz ikinci el bence de mantikli, çünkü başlangıç seviyesi makine alıyoruz. Seversek zaten 1 yıl sonra daha üst seviyeye geçeceğiz, sevmezsek kullanmayacağız. Fakat amatörlük var, yani ben bir bisikleti görsel kadrosunda çatlak var mı yok mu anlayamam. Bi yeri hor kullanımış mı bilemem. Götürüp baktırabileceğim güvenilir bir bisikletçi de yok, iyi bilen arkadaşım da yok. Yoksa 105 setli karbon bi bisiklet bakarım 3000 küsür fiyata. Ama dediğim gibi, bilmiyorum ve korkuyorum

Geri