Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Scudo
atakan aldığın bisiklet hidrolik frenlimi. değilse büyük geçmiş olsun:)

Hayırlı olsun.Bol pedallamalar.Bisikletin fotoğraflarını bekliyoruz.

Hayırlı olsun xc750 çok güzel bisiklet... Güle güle kullanın... Fotoğrafları bekliyoruz... :)

İnşallah en kısa zamanda fotoğraf çekip koyarım ama hiç foto çekmek aklıma gelmiyor.Bu arada gezerken hasta oldum.

ben halaa alamadım şu xc750yi. artık sabrım taşıyor. adamlar yoluyacağız dediler dediler bugün yolladılar onuda yanlış yollamışlar. çok kötü bi hayal kırıklığı oldu benim iççin. o fiyatlara o özellikte ne alabilirim acaba

bence kron daha iyi 950 tl az degil cünkü kadrosu 7005 kadro kadrosu gayet kaliteli kronun carraroda o yok bence gayet uyguna almışsın kardeş hayırlı olsun..

7005 aluminyum eksilerinin daha sert. sert olmasinin rubleye daha iyi hakim olması.eksisi kırılgan diyorlar.ama kırılganlık o kadar ufak tefek darbelere karsi olan bir durum degil.diger yandan 7005 aluminyum artik yeni alasimlarda ilave edilerek bunu daha esnek daha saglam hale getirmisler.Sedonanın 2012 üst modellerinde 7005 aluminyum yazisi var altinda 6061 alu yaziyor dikkati cekerim.

sağlamlığı tartışılmaz. 2007 xc4000 kullandım. en sevdiğim kadro o idi.

Beyler herkese merhaba :) Bir sorum olacak Kron'un her modeli için kadrolarında ömür boyu garanti var mı ?

Öncelikle ömür boyu garanti kavramına açıklık getirmek gerekiyor. Bu kavram çok meşhur yabancı markalarda da geçerli olmak üzere ürünün ticari kullanım ömrü ile sınırlıdır ve bisikletlerde 10 - 15 sene ile ifade edilir. Ayrıca sınırsız garanti diye bir şey yoktur, ürünün kullanım amacına uygun kullanılması durumunda olabilecek sorunlar garanti kapsamındadır.

Sorunuzun karşılığı ise yanlış bilmiyorsam XC 250 bu tanımın ( ömür boyu garanti ) dışında kalıyor.

Not: Burada her yazdığım kelimesi kelimesine kesin değildir. Genel anlam olarak değerlendiriniz.

Açıklama için teşekkür edrim hocam :) Bizim bir arkadaş Xc 750 modelini alacakmış . Ben tavsiye etmedim daha o bisiklete vereceğin paranın üzerine biraz daha koyup daha iyi bir bisiklet alabilirsin dedim . Bisikletin kadrosunu savunmaya kalktı . En azından kadrosu ömür boyu garantili dedi . O yüzden bu konuyu açma gereği duydum . Tekrardan teşekkürler iyi günler :)

2012 Modele Göre Kron Bisiklet ağırlıklarını yazarsanız çok sevinirim Kron marka bisiklet almayı düşünüyorum 3 bin tl bütçe ayırdım

Asıl önemli olan Kron nun kadro ağılıklarıdır ona göre bilgilendirirseniz çok sevinirim ;))

Kron XC 4000 26"
Kron XC 2000 26"
KRON XC 1000 26"

Bu modeller arasındaki Kadrolar çook önemli !!!

hayırlı olsun.seçim cok iyi.kron kadrosu cok iyidir.daha hafif.aynı fiyat kalitede bazıları donanım iyi olur kadro agır olur.daytona 15.82 kilo gibi krondan daha 2.5 kg gibi fzladir.bende olsam kron alirim.kadro icin.donanım ekleme ilerde yaparsin hem daha zevkli.arka degistirici gibi ön vites degistirici gereksiz.taksitli aldıysan cok normal.peşin alım 840-800 gibi alinirdı.salcona dan uzak kalmissin cok iyi olmus.o fiyata hidrolik olmasida sevindirici tabiki.v-frende indirim daha coktur.pişman oluncak bir durum asla yok derim.bilinen cok iyi markanın bazı modelleri aynı fiyatta mesela cannondale-trek gibi donanımları diger salcona-sedona gibi markalardan daha düşüktür. fakat cannondale ve trek in kalitesini asla tutmaz.işçilik var sonucta.bu markaların kadro garantisi uzun ömürlü.yerli marka sadece kron da kadro garantisi uzun ömürlü diye biliyorum.salcanonun garantisi 2 yıl .2 yıl gecince kaynaklarda acılma kırılma olunca garanti kapsam dısı kron da oyle degil.carraro daytona garanti süresi cok fazla olcagini sanmiyorum.

3000 TL gibi bir bütçe ile Cannondale, Trek, Scott gibi markaların çok iyi bisikletlerini almak dururken paranızı Kron'a yatırarak ziyan etmeyin bence.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Keskin
Geri