Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

kron yerli piyasanın büyük oyuncularından fakat modellerini eskişehir deki bir bisikletçinin sitesinden öğreniyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Murathan Zindan
Scudo
Beni Kron hakkında en çok rahatsız eden şey en alt modelinden en üst modeline kadar Rubena'nın aynı model lastiğini kullanması. Giriş şeviyesi için birşey diyemem ama orta yada üst sınıf bir Kron alacak olsam sırf o Rubena lastiklerden dolayı Kron almaktan vazgeçebilirdim. Çünkü Rubena'nın o modeli piyasadaki en alt seviye lastiklerden birisi, ayrıca lastik kauçuk bile değil bildiğiniz naylon lastik. Bence Kron XC 1000 ve üst serideki bisikletleri için Schwalbe yada Maxxis gibi markaların kaliteli lastiklerini kullanmalı.

@Gokalp Gokmenler

Haklısınız bende 2011 Xc1000 almıştım Rubenalar rezaletti tam anlamıyla. Schwalbe'nin alt seviye tekerini kullanıyorum fazlasıyla memnunum.

Bende bir kron xc4000 2011 model kullanıcısıyım.2000km yol yaptım.her gördüğüm tepeden atlıyor, merdivenlerden iniyorum hala hiç bir sıkıntı yok ve şunuda belirtmek isterimki kron xc4000 2011 aliminyum kadro bazı karbon kadrolardan daha hafif.yani xc4000i herkese tavsiye ediyorum, iyi pedallar.

@Abdullah Yusufoğlu

Yalnız bildiğim kadarıyla Kron 2011 yılında xc4000 üretmedi emin misiniz 2011 olduğuna ? xc4000 benim de çok hoşuma gidiyor. Merak ettiğim scott,giant,trek gibi markaların kadrolarıyla kıyaslanır mı ? tabi ki alüminyumlar arasında.

Arkadaşlar hayırlısıyla bende Kron XC500 siparişi verdim. Salı veya çarşamba günü elimde olacağı söylendi. Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. Açıkçası carraro marka bisikletin aynı fiyata daha üst komponente sahip olan bisikletleri olsada Kron XC500 'ün görünüşü beni fena etkiledi. Bir arkadaşın beğenmediğiniz bisiklete binmekten ne zevk alacaksanız sözüne katılarak beğendiğim bir bisiklet alma kararına vardım. Herkese bol pedallamalar.

2011 derken şu 2012 değil yani ondan bir önceki olanı kastetmek istedim ama tam anlaşılamadı heralde,, Bende almadan önce çok kafamı kurcalamışlardı, geometrik yapısı yeterince profösyenel değil falan diye ama dediğim gibi baya sertte kullandım hılıda kullanıyorum, hiçbir sorun yok,, 69.5i gördüm büyükçekmece yokuşunda :) bi mtb için bence iyi

@Emre Gözütok

2011 derken şu 2012 değil yani ondan bir önceki olanı kastetmek istedim ama tam anlaşılamadı heralde,, Bende almadan önce çok kafamı kurcalamışlardı, geometrik yapısı yeterince profösyenel değil falan diye ama dediğim gibi baya sertte kullandım hılıda kullanıyorum, hiçbir sorun yok,, 69.5i gördüm büyükçekmece yokuşunda bi mtb için bence iyi

Öncelikle Cümletten Selamun Aleykum; Kron ile ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlar için hakkında bilgi ve deneyim sahibi olduğum xc4000 hakkında bilgi vermek istedim. XC4000 almadan önce kadronun açıları iyi değil tarzında yorumlar almıştım, markada üst seviye bi marka olmadığı için içime kuşku düşmüştü lakin aldıktan sonra böyle bir etkiyi zerre hissetmedim. Ormanda ve sert arazilerdede kullanıyorum ve 2000 km ye ulaştım hâlâ hiçbir sorun yok Elhamdulillah.Hızlı gitme olarakta şahsen ben 69.5i gördüm, bir mtb için gayet iyi bir rakkam.. Almayı düşünen arkadaşlara azda olsa fikir verebildiysem ne mutlu, herkeze iyi pedallar..

Kadro hafifliği olarakta 1450 gramdı yanlış hatırlamıyorsam,, buda bazı karbon kadrolardan bile hafif olduğu anlamına geliyor..

bende yenı aldım xc 250 ılk baslangıc ıcın yeterlı bana yetıyor sadece ön amörtisör cok sert bırde koltuk popoyu acıtıyor alısana kadar şimdiden hayırlı olsun dıyelım

scandium ne ?
birde şu sorunun cevabı nedir ?
u6 mı yoksa 7005 TRIPLE BUTTED mı ??

950 TL nasıl ucuza mı aldım.Dün gezdim biraz hiç bir problem çıkmadı.Ama fiyatı nasıl iyimi gelmiş.

hayırlı olsun. uzun zamandır ikimiz de arayış içindeydik. konularını takip ediyodum, ben de dün carraro daytona aldım. hidrolik disk deore arkta attırıcı alivio ön aktarıcısı var. 1000 tlye aldım ben. keşke sen de ondan alsaydın. bu arada nereden aldın

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Sakaryada eren çocukgereçleri diye bir yer var oradan aldım gayet iyi bir yer müşteri ile çok ilgililer çok memnun kaldım ben oraya salcano astro 212HD almaya gittim xc750 aldım çıktım. :)

beğendiyseniz birşey diyemem bisikletinizin üzerindeki donanımlar 950tlye fazla sanırım. keşke bisiklet almak için sirkeciye bir uğrasaydınız. orada gerçekten müşteri için çok iyi indirimler yapıyorlar. ben daytona aldım deoreli aliviolu 1000 tl. neyse yeniden hayırlı olsun. fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim. ben de bir ara paylaşacağım...teşekkürler..

Geri