Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Scudo
neredeyse beni anlatıyor mükemmel

İçtenlikle yazılmış hoş bir yazı, parmaklarınıza sağlık :)

Evet baya içtendi ama bisikleti satmak zorunda kaldım Saraybosnaya geldiğim için ama seneye inşallah burda alıp tekrar forumda olacağım =(

Kardeşler xc250 orta göbeği kare mi yuvarlak mi aynakol tercihim nasıl olmalı sizce?

Kron XC 250'nin orta göbek mili karedir.
Sizin yuvarlak demek istediğiniz octalik göbek herhalde.

2013 Kronlar ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
Fiyat performans,
Tasarım,
Kalite.

kimse almamıştır sanırım, erken bir soru olabilir.
ama
2012 Xc750 Hd kullanıyorum. gayet memnunum her şeyinden..

Fiyat ve performans acisindan hicbir fikrim yok fakat tasarimlarinin berbat oldugunu düsünüyorum

evet tasarimlar bence de berbat sahsi fikrimdir kronun kadrolari cok karman corman her yerde bir sey yaziyor:)

Bence Bu sezonun En iyi tasarimlari tartismasiz SEDONA:)

Bisikletlerin kalitesi acisinfan yorum yapmak.gerekirse kron kullananlar anladigim kadariyla efor bisikletten ciddi oranda sikinti yasamislar forumda arastirirsan zaten gorursun Fakat memnun olan kesim de vaar bu tamamen sans isi kron dan aldigin bisiklet ya sorunlu cikar yada sonrunsuz sorunlu cikarsa ciddi sorunlar yasayacaginizi dusunuyorum:)
Ama eger bisiklet alicaksan oraya gittiginde senin icine sinen bisikleti al kron sedona carraro bianchi hic farketmez en oncelikli olan bisikleetin icinize sinmesi
Simdiden Hayirli Olsun:)

Tasarım -
donanım-+ kişiye göre değişir
fiyat bilgim yok

@Ertuğrul Mengi

Aynen hocam xc250 nin bile her yerinde racing machine yazıyor :)

En iyisi benim gibi sadece kadro almak :D kimseyle sıkıntı da yasamiyorsun boylece. Kadro da fena degil hani

Olabilir Kadroların kalitesine laf yok tasarım zaten zevk meselesi:)

arkadaşlar şimdiki kron neo sele borusu yerine truvativ 31.6 çaplı sele borusu alacağım. uyum problemi olur mu ? kronun standart çapı kaç ?

Geri