Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

@face1tr orayı sert bir şekilde biyere vurmuşsun büyük ihtimal kullanıcı hatasından dolayı garanti kabul etmez... Aslında tr deli hemen hemen tüm garanti koşulları çok kısıtlı anca olağan üstü birşey olacak ki ozamn geri alıyorlar.. geri kalanları kullancı hatası diip geri çeviriyolar...

• Beğen
Tepkiler: gunay.
Scudo
Kron'la ilgili kadro değişimi yapmayı gerektiren bir durum yaşamış arkadaş varsa eğer,firmanın yaklaşımına ilişkin görüşlerini paylaşabilir mi?
İşi yokuşa vurmak yerine anlayışlı davranarak değişim yapmayı mı yoksa ürünü sahiplenmemeyi mi benimsiyorlar ? Öğrenmek isterim . . .
Görüşler için şimdiden teşekkürler . . .

@tamer306

Bence bir gün Efor bisiklete uğra..Ordaki insanlarla konuş..Samimiyetleri kendi markalarına olan güvenleri çok hoş.Şimdi trek ile karşılaştıracak olursan bir türk firması ve direk üreticiyle karşı karşıyasın ki bu bile bence daha üstün bir durum.Daha ilgililer..Daha çok dinliyorlar ve herşeyden önemli iyi insanlar :)

@mecaoz1

Bence Kron XC2000 donanım açısından Sedona Borla'dan bir hayli önde. XC2000'de kilitli XCM amortisör, alivio disc göbekler, alivio aynakol, 8'li Sram kaset dişli, altus veya acera fren-vites kolları vs... var. Kadrosu da daha iyi. Bu nedenle Kron XC 2000, Borla'nın oldukça önünde görünüyor.

Borla'ya alivio fren ve vites donanımı taktırmak epey maliyetli olacaktır.

arkadaşlar kron xaos almayı düşünüyorum sıfırı ne kadar ve ıkıncı elı ne kadar yapar yardımcı olursanız sevınırım

bu modelin sıfırı yok, belki tek tük bi iki tane kalmıştır bisikletçilerin elinde. ankara erdoğanlar bisiklette bi tane 16" kadrolu kron zeon vardı indirimde, ona bir bakabilirsin belki.

sıfırını saraçhanede gördüm ikinci el olarak kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım al full deore + lx li v-frenli bisiklet var şuanda cidden çok hafif bir bisiklet

ılgılerınız için tesekkur ederım ama bana fıyatı ve boyum 180 bana kac ınc olur onu örenmek ıstıyorum

@WhiteLion

İlginç, aynı site ve iki ayrı fiyat.
(link)
birde bu linkten bakın. Sizin verdiğiniz linkteki kadar ucuz olacağını sanmam.

Sevgiler...

yanılmıyorsam benim linkteki 21 vites yanlış yazılmış herhalde yinede 21 vites için fiyat uygunmu , birde sipariş verdikmi stokta yoksa bide sipariş iptali ile uğraşmak gerekiyor .

PS : 21 ~ 24 VİTES arası kullanımda fark yapar ?

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden sevgiler saygılar .

Kron xaos mtb bisiklet XC için tasarlanmış bir kadro diye biliyorum. En iyi cevabı daha net bilen arkadaşlar verecektir.

KULLANICI TIPI : MTB

KADRO : KRON KUJO 7005 Aluminium

ÖN AMORTİSÖR : ZOOM

ARKA AKTARICI : Shimano Acera

ÖN AKTARICI : Shimano C050

VİTES KOLLARI : Shimano Altus

RUBLE : SRAM PG-830

ZİNCİR : KMC Z-51

AYNAKOL : SHIMANO Alivio OEM

ORTA GÖBEK : SHIMANO

FREN ÖN / ARKA : SHIMANO BRM-421

FREN KOLLARI : SHIMANO Altus