CengizCelik
Üye
- Tepki
- 23
- İsim
- Cengiz Çelik
- Bisiklet
- Kron
@mahmutymc Ne demek, asil boyle dusundugunuz icin bende cok memnun oldum. Size tek soyleyecegim sey su ki eger bisiklet icinize sinmez ise kesinlikle almayin. Her bisikletin sizin icin artisi eksisi olacaktir. Her zaman icinizde acaba onu mu alsaydim diye bir his olacaktir. Lakin bosverin ben mutluyum mesela suan tasarimi va benim hosuma gitti. Benim ilk bisikletim oldugu icin ciddi anlamda memnun oldum ve cağ atladim gibi bir sey neredeyse eski cocukluk bisikletlerime gore. Sizinde hayli hayli memnun olacaginizi temin ederim. Acikcasi arkadasimin 2100tlye aldigi salcano bisikletine kiyasla kendiminkini daha cok sevdim. Bu fiyat araliginda zaten 3 asagi 5 yukari hemen hemen ayni seyler basiniza gelir. Bisikleti 1 2 ay kadar kullanirsiniz akabinde rahatsiz oldugunuz parcalari degistirirsiniz. Hibrit bir bisiklet oldugu icin begeni ve ilginiz dogrultusunda ileride yol veya mtbye gecersiniz. Bu yuzden cokta para yatirmak akil kari degil. Hidrolik fren modelini 1100 e indirebildiyseniz v fren modelini de bi 900 kusurata indirirsiniz. Hem kalan parayla da kaliteli aksesuarlar alip ilerideki bisikletinizde de kullanabilirsiniz. Hic olmadi kaliteli bir arka cakar ve pedal vs is gorur. Sorulariniz varsa cevaplamaya hazirim. Bir de almadan once internetten ozelliklerine bakin herseyiyle ayni ise oyle alin derim bazen farkli olabiliyor. Mesela benim lastikler kenda nin semi silk olanlarindan. Ama internette boyle degil. Ve ayni modelin farkli rengini gosterdiginde ise gene daha disli bir kron un lastigi vardi. Dikkat etmeniz ricamdir.