Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Scudo
En uygun alınabilecek dönemdesiniz diye düşünüyorum. Arkadaşların da dediği gibi dövizin düşmesi beklenmiyor bu da ürünlerin fiyatlarının daha da artması anlamına geliyor.

bence de şu sıralar en uygun zamanlar ama bende derimki forumdan ikinci elleri takip et. üyeler çok güzel bisikletleri uygun fiyatlara veriyorlar.

Kron XC1000 Satmayı düşünüyorum 3 aydır kendim kullanıyorum sorunsuz ve temizdir askerlik dolayısı ile satacağım

ben xc 500 aldım geçen hafta. kredi kartıyla aldım, eğer nakit alsaydım ikinci el düşünürdüm mutlaka. daha kaliteli olurdu. ama memnunum. eminönünden 700 tl ye 6 taksitle 24 vites aldım

sirkeci'de efor bisiklet önünde gördüm. güzel alet. taksitlerde kolaylık olsa bunu alacam. beklentini salcano'dan fazla tut ama çok da yüksetme.

merhaba

resimdeki parcayi, efor bisikletten yada baska bir yerden temin edebilirmiyim, yardımcı olabilirmisiniz. Yada; cokda onemli degil olsada olur olmasada olur takma kafana mı diyorsunuz. :)

http://www.hizliupload.com/di-345T.jpg

kron xc750 iyi bir bisikletmidir. ilk defa mtb bir bisiklet alıyorum . bi yerde var anlaştık adamla 770 liraya alıcam. iyimidir fiyatı acera 9lu sistem var üzerinde bu sistem dayanıklımıdır?

benim pek bilgim yoktur ama mosso dediğimiz firma iyi bir markaymış araştırdığım kadarıyla. carraroda mossoya yaptırıyor kadrolarını. kronda mossoya yaptırıyor. kron tasarımını kendisi yapıp mossoya ürettiriyor diye biliyorum ben .. bende kron xc750 almayı planlıyorum.

770 liraya xc750 çok uygun. forumda başka bir arkadaş 950 tlye almış. ama aldığı hidrolik frenli de olabilir. bana sorarsan 230 tl daha koy carraro daytona al benim gibi. harika bir bisiklet şiddetle öneriyorum. deore arka alivio ön aktarıcısı var

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Evet 950tl ye alan benim :) alalı daha 2 gün oldu 10km yol yaptım çok memnunum şimdilik bir sıkıntı yok.Benim ki HD ama.

benimki daha elime geçmedi sipariş edildi bekliyorum işte çoğu kişi başlangıç için bayaa iyi dedi. ben çoğu kişiden v fren daha iyi diye duydum onarımı kolaymış mesela ağırlık olarakta avantajlı dediler. zaten disk olucaksada hidrolik olması gerekirmiş mekanik olması çok gereksizmiş. banada mantıklı geldi..

sahibindende o fiyata 1 2 ay kullanılmış güzel bi merida vardı 0 gibi parlıyodu.

Kron xc750 aldım ve aldıktan sonra fark ettim ki direksiyonun tutacaklarından bir tanesinin en ucun da ki yuvarlak parça yok ve bisikleti kontrol ederken ellerimi daha içeriden tutmak zorunda kalıyorum çünkü kayıyorum.Yaklaşık 2 haftadır gidip geliyorum servise ama bir türlü parçası gelmedi sipariş vermesi gerekiyor mu bilmiyorum bana gelen bir bisikletten takacağını söyledi ama gelen bisikletleride satmış mı ne anlamadım ne yapmalıyım bu durum canımı sıkıyor.Şöyle düşünmeye başladım böyle küçük bir sorun bu kadar uzun sürede halledilemiyorsa büyük sıkıntılar çıktığında kim bilir neler olacak?

Bahsettiğiniz bu parçanın resmini koyarsanız daha faydalı olacaktır. Elinde olan bir arkadaşımız görüp size yardımcı olabilir.

Geri