Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

selamlar..geçtiğimiz pazar günü efordan bir kron xc 1000 aldım eve geldikten 3 gün sonra kadromun gidon kaynağında küçük bir delik oduğunu farkettim..bu bir sorun çıkartırmı?eğer çıkarma olasılığı varsa hemen şimdi geri götürsem değişimi olurmu?..teşekkürler....

Scudo
Sorun çıkarmasa bile ben olsam geri götürürdüm. İleride satmayı düşünürsen sorun çıkarır bence götürmelisin...

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
Bahse konu yeri fotoğraflasaydınız konu daha net anlaşılırdı,bence sorun teşkil etmez.

• Beğen
Değiştirmeyi bırak 8 gün içerisinde faturanla git sorgusuz sualsiz iade hakkın bile var kardeşim. hemen git değiştir. sinek ufaktır ama miğde bulandırır..

• Beğen
@Cem TURKPOWER

bu iade olayını bilmiyordum.teşekkürler.. herkese bol pedallı günler

@Cem TURKPOWER

Bu doğru değil açıkçası :)
Araştırırsanız eğer doğru olmadığını da göreceksiniz.

Sorgusuz iade şartı sadece internetten alınan ürünlerde var. Onun sebebi de, ürünü internetten sadece fotoğraflarına bakarak aldığınız için istediğiniz gibi çıkmama olasılığı. Mağazadan görerek, deneyerek aldığınız ürünü iade edemezsiniz yani bu kadar kolay biçimde :)

Eğer böyle değilse, ben yanlış biliyorsam, Tüketici Haklarından bana gerekli maddeyi gösterirseniz ikna olurum :)

• Beğen
Evet ne yazıkki sorgusuz sualsiz iade hakkı söz konusu değil. Ancak alınan ürünün ambalajı bozulmamış ve kullanılmamış ise böyle bir hakkımız var. Tabi bu arkadaşımızın başına gelen olayda pek geçerli değil, arkadaşımızınki daha çok, ayıplı ürünlerin iade ve değişim hakkına yönelik mevzuata uygundur bu da 30 günlük bir süreyi kapsar, ancak benim asıl anlamadığım, böyle bir durumda ilk muhatabım malum firma olurdu...

• Beğen
zaten bisiklette dükkanın önüne koyulupta tanıtım yapılan bir bisikletti ve evde farkettim irili ufaklı çizikleride vardı.neyse ki bunların hiçbiri benim hatam olmadığından dolayı değiştirebilirim..ilginize teşekkür ederim..bol pedallı günler....

en iyisi servisine götürüp yaptırmandır benim bir arkadaşım ön amartisöre yağ dökmüştü bu sefer de sesler çıkarıyordur ve çok çok hassaslaşmıştı .

şu an için bir sorun göremiyorum ama yağlanıyor mu yağlanmıyor mu bunu öğreneyim dedim.

Kron un geçmişte yada şimdi XA diye serisi var mı, yoksa bana söylenmek istenen xaos mu? Bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?

Geri