Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

TREK 4300 DISC , kendi bisikletimi satıyorum. Ararsanız bilgi aktarabilirim.
Ugur 532 - 574 05 89

Scudo
selamlar,

Sonunda 2nci el 16" kadro Trek 4300 Disc model bisikleti aldım.
2 sorum olacak:

1-Bunun kaç kilo olduğunu internette bulamadım?
2-Artık bisiklet sahibi olduguma göre istanbulda ne gibi aktiviteler yapılıyor ve nasıl katılabilirim?

Herkese tekrar teşekkürler,

Arkadaşlar en ucuz v fren xc 4000i nerden temin edebilirim ankarada. ve fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz. son günlerde xc 1000 almayı düşünüyorum ama xc 4000 hakkındada bilgi verirmisiniz acemi arkadaşınıza..

Merhaba.
Efor bisiklete gidersen, ya da onlarla temasa geçersen onlar senin istediğin kadroya senin istediğin malzemeleri toplama seçeneğini sunuyorlar.
Mesela sen de iyi bir kadronun üzerine ortalama parçalar koyup, daha sonra da zamanla o parçaları yükseltme yoluna gidebilirsin. Böylece bisikleti ilk alırken yüklü miktarda verdiğin para azalmış olur.

@Dinçer ÜNSAL

hocam aradım efor bisikleti. kadro üzerine parça toplama olayını yaz sonu yapabiliriz dediler. onun dışında v fren de yok dedi

akuma hocam özel mesaj atamıyorum burdan veya msn verirseniz onun üzerinden konusabilirmiyiz..

sahibinden . com da ilan numarası 28193203

850 TL ankara'da sıfır bayiden bisiklet :)

@CengizhanTerzi

sitesinde stokta yok gözüküyor hocam ilanda eski zaten. ayrıca toplama sanırım bu fabrika çıkışının donanımını bilmiorum aam 27 vites olması lazım

yok toplama değil ama ilan eski googleden yazın hocam kron xc 4000 fiyatı yazın
ilandaki bisikletçi performans bisiklet olsa gerek ankara yenimahallede

toplama bence çünkü katalogdaki parçalar farklı. kron bu sene xc 4000 çıkartmadı sanırım o yüzden aramada eski fiyatlar ve üst donanımlı kronlar çıkıyo

ankaradan alabilirsin fiyat 1100 civarı idi sanırım

arkadaşlar kron xc3000 imi satmayı düşünüyorum ancak piyasa fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim 1500-2 bin kilometrede tüm parçaları orjinal ve deiğişen parça yok fiyatı ne kadardır acaba?

Geçen hafta Ankaradan Kron xc500 aldım kutulu halde geldi kendim monte ettim kadrosu cok hoşuma gitti yalnız bazı problemler var

1.olarak arka dişli 8 li fakat vites kolu 7 li bu nasıl bir hata :boese157: bu yüzden birinci vitesi kullanamıyorum:mad:

2.kadro ömür boyu garantili dediler forumda ancak gelen garanti belgesinde öyle bir ibare yok 2 yıl yazıyor

Bunların dısında bisiklet cok hoş hafif geldi bana kadronun görünümü,ve boyası cok güzel yolda akıcı bir şekilde gidiyor dün 35 kilometre yol yaptım yorulmadım sigma 509 km saatimde var ondanda cok mennunum alacak olanlara tavsiyelerim bunlar.Bisiklet gercekten güzel vites problemi dışında herkese kazasız sürüşler bol pedallar

@Ahmet Fatih Ceylan

Garantinin artık ömürboyu olmaması konusunda bazı söylemler olmuştu forumda. Senin belgeden bilgi vermenle sabitlendi. Öyle birşey yok. Garantisini bir servisine imzalattın mI? Yoksa geçerli olmaz. Kullanmadan once servisine götürüp parça yanlışlığını gösterseydin keşke değiştirmek zorundalar. Bisikletin tam parçalarıyla eksiksiz ve sorunsuz çalışmak zorunda.

Servise gidip derdini anlat imzayıda al derim.

Taner Beyin de söylediği gibi, aservise gidip bu durumu düzelttirmelisiniz, hatta aldığınız yerle de görüşün. Kadro konusunda benim bisikleti aldığım yer ömür boyu garanti olarak söylemişti. Hiç garanti belgesine bakmadım açıkçası.

bende kron xc 4000 var kırmızı beyaz.. full deore setli arka aktırıcısı xt.. jantları dış lastikleri çok iyi durumda sadece aynakol yıpranmış dışı biraz onun haricinde tam fonksiyon kullanımda.. xcr suntour lock out maşa ve karbon gidonu var düşünürsenz msj atablrsnz..

Geri