@Mehmet Ergene
mehmet dostum ekstrem topik açtım ..ekstrem bike diye uğrayan yok antremana gelen yok hadi avrupayı anladım mesafe uzak,,,, ama anadolu yakadan ses yok ...bu ekstremde hafta içi çalışmalar yapılacaktı o topiğe hiç kimse uğramıyor artık bende o topiğe anca mesaj gelince cevap veriyorum anadolu yakada çalışma yapılacak rampalı etaplarda, rampalarda vites değiştirilmeyeceğini nasıl öğreneceğiz, antreman ile sahada .....hiç antremansız bir sürü adamın acaip hatalarını gördüm ,burası bisiklet forum burası okul burada öğrenilir burada tecrübeler paylaşılır ,face de değil adı üstünde bisiklet forum ...biz burada ne yapıyoruz hatalarımızı söylüyoruz antrenmanda dahi olsak hataları söyleyeceğiz, sonra ağır turlarda yapılan hatalar konuşulacak burda ....yoksa gittik gördük eğlendikle bu iş olmaz bisiklete binmek için bi şeylerde bilmek lazım vites kullanmasını öğreneceğiz ..lastik değiştirmesini bileceğiz iç lastik taşıyacağız ve pompa tabi kask gerekli istanbul yolların berbat burası avrupa değil.....
ne yiyeceğimizi bileceğiz .......sabah kahvaltısını yapmadan tura gelinmez ağır yenmez tur esnasında ağır yenmez ..bu yaz aylarında sıvı alacağız özellikle maden suyu ile ayran karışımı yorgunluğu alır enerji barları power gel bar 5 ytl tanesi.....artı cevizli sucukta yenebilir enerji verir....muz tabi......
yokuş aşağı kontrollü şekilde inmek bunlar hep sahada çalışılarak öğrenilir....