Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

ersin arkadaşıma canı gönülden katılıyorum bisiklet firmalarının böyle organizasyonlara katkıda bulunması gerek koprülerden bisikletle geçmek adına sonuna kadar savaşacağız sağlıklı yaşam hayatı tek özlemimiz

Scudo
mehmet beye geçmiş olsun aynı olayı geçem sene bende atlattım kazadan dolayı hiç bir yara almadım geçmiş olsun

Bu görüntüleri görmek çok güzel bir duygu. Bütün organizasyon ekibini canı gönülden kutlarız.

• Beğen
Tepkiler: can ayan
@çağın onat

Haber olmak için köprü geçişi maalesef ülkemiz için yeterli değil ki!
Aramızdan biri şöyle korkuluklara çıkıp' atarım kendimi la, yaklaşmayın...' demedi ki.
Ya da bisikletini gaz döküp yakmaya da çalışmadı(gerçi benim bindiğim 19 kiloluk bianchi bu iş için uygundu ama zaten emanet olarak yeğenden kapıp gelmiştim, ne trekler ne scottlar yolda kaldı ama sağ salim getirdi emektar:))

Şaka bir yana yaralanan arkadaşlara tekrar geçmiş olsun diyor organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...

(link)

20:39

NTV haberlerinde yayınlandı ve gazetelerde haber yayınlantı

bu turda emeği geçen teşekkürler

kaza yapan arkadaşı dernek olarak ziyaret ettik.

bu kadar büyük turlarda kaza olmaması kaçınılmaz. bunuda gitermek bir bakıma kendi elimizde grup içersinde disiplinsiz tavranan arkadaşları uyamak iyi olacakdır. cevahir alışveriş önünde bir arkaşımız ön teker kaltırırken yere kapaklantı (arsayı çok güzel yerden aldı :) kendisi uyardım arkasında yüzlerce insanın geldiğini onlara zarar vermek istemiyorsa bu tarz hareketlerden kaçınmalı dedim

son olarak KATILAN TÜM BİSİKLET SEVERLERE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLER

Sizler var olduğunuz sürece Bizlerde var olacağız Eylül de Bir süpriz Olabilir.

Bisikletliler Derneği
Baş.Yrd.

Bu olaydan benim haberim olmadı ve ben katılamadım ya yuh diyorum kendime gerçi kazayıda 04/06/2011 de yaptıkya neyse artık :D bir sonrakinde görüşmek üzere inşallah Kudret abi neden haber vermedinnnnnn :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@can ayan
öncelikle teşekkür ederim.kaydı görmek isterim bir mahsuru yoksa mailime gönderebilirmisiniz.benim hafızam maalesef hastanede uyanana kadar kayıtları es geçmiş.nasıl olduğunu hala hatırlamaya çalışıyorum.

avrupa yakası pedal gurubu formaları güzelmiş nerden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: can ayan
tur sırasında dikkatimi çeken bir şey vardı.
insanlar o kadar para verip güzel güzel bisikletler almışlar ama benim gördüklerimin önemli bi kısmı malesef vites değiştirmeyi bilmiyor. çatır çatır sesler eşliğinde vites değiştiren baya bi kişi gördüm ve garipsedim açıksası. :) zaten bi iki tane zincir kıran arkadaş gördüm.
siz de farkettiniz mi böyle birşeyi yoksa bana mı denk geldi sadece?

@Mehmet Ergene
bende fark ettim . rampa çıkarken vites degiştirenler vardı . çat çut :D

@Kenan ARPAÇ

sen neredesin tutturdun motor diye kaçkarın orda unuttunmu,,, kaçak ricit kimbıl ,,,,,kartepe muhabbetlerini unuttun sattın beni ....

:) :) :) :) :)

@Mehmet Ergene
bunda etkenin super market mantığında satış yapan (bazı) mağazalar olması da diyebiliriz..
en azından 20 ye yakın fixed ve singlespeed gördüm, ne yokuşta ellerine aldılar nede düzde arkada kaldılar, hatta 3 tanesini bayan arkadaşlar kullanıyordu,
benim dikkatimi çeken turda dahon vb bisikletlerin çokluğuydu, gerçekten kompakt kullanıma yönelik şehir bisikletlerini görmek sevindirici,
hatta bir adet Strida gördüm, single speed olmasına rağmen banamısın demedi ortalamada 1saat15dk da Hareme geldi..
buna rağmen sizin de dediğiniz gibi bir çok kişi kendi vucudunu/gücünü tanımadığı için uygun vites oranını bulmakla debeleniyordu...

@Mehmet Ergene

mehmet dostum ekstrem topik açtım ..ekstrem bike diye uğrayan yok antremana gelen yok hadi avrupayı anladım mesafe uzak,,,, ama anadolu yakadan ses yok ...bu ekstremde hafta içi çalışmalar yapılacaktı o topiğe hiç kimse uğramıyor artık bende o topiğe anca mesaj gelince cevap veriyorum anadolu yakada çalışma yapılacak rampalı etaplarda, rampalarda vites değiştirilmeyeceğini nasıl öğreneceğiz, antreman ile sahada .....hiç antremansız bir sürü adamın acaip hatalarını gördüm ,burası bisiklet forum burası okul burada öğrenilir burada tecrübeler paylaşılır ,face de değil adı üstünde bisiklet forum ...biz burada ne yapıyoruz hatalarımızı söylüyoruz antrenmanda dahi olsak hataları söyleyeceğiz, sonra ağır turlarda yapılan hatalar konuşulacak burda ....yoksa gittik gördük eğlendikle bu iş olmaz bisiklete binmek için bi şeylerde bilmek lazım vites kullanmasını öğreneceğiz ..lastik değiştirmesini bileceğiz iç lastik taşıyacağız ve pompa tabi kask gerekli istanbul yolların berbat burası avrupa değil.....
ne yiyeceğimizi bileceğiz .......sabah kahvaltısını yapmadan tura gelinmez ağır yenmez tur esnasında ağır yenmez ..bu yaz aylarında sıvı alacağız özellikle maden suyu ile ayran karışımı yorgunluğu alır enerji barları power gel bar 5 ytl tanesi.....artı cevizli sucukta yenebilir enerji verir....muz tabi......
yokuş aşağı kontrollü şekilde inmek bunlar hep sahada çalışılarak öğrenilir....

Merhaba Kudret Abi. Sizle tanışmamdan bu yana geçen 2 ayda 2 kilo verdim. Ayrıca bisikletim yetersiz olduğu için 2. el bir mtb bakıyorum. İnşallah satıcı olumlu bir yanıt verir de bu hafta sonunda yeni bisiklete kavuşabilirim. Ondan sonra tez araştırması nedeniyle verdiğim arayı kapatmak için çalışacağım.

• Beğen
@Cem Şentin

cem ...senle çok çalışmamız lazım ,başıbüyük rampasında ve kayış dağı rampasında ..çalışmadan ter dökmeden hiç bi olay asla gerçekleşmez,,,,,,,

@bahtiyar közen

aypg formaları kendi tasarımımız.
tasarımı yaptık,
bir firmaya sipariş ettik.
belli bir sayıda yaptırdık. fazlası yok maalesef...

ancak yaz için de t-shirt forma karışımı bir şeyler düşünüyoruz.
aypg nin forumdaki sayfasından takip edebilirsiniz.

• Beğen
Her ne kadar katılamasamda resimlerden videolardan tura katılmış kadar keyif aldım.Böyle bir etkinliğin olması gurur verici.Hepinizin emeğine sağlık, kazasız pedallamalar...

Geri