Çok güzel bir gündü, bu organizasyonla ilgili son olarak teşekkür etmek istediğim kurum SEDONA , kendisine bu tur sonucunda çekiliş ile bisiklet severlere hediye ettiği bisikletlerden dolayı teşekkür ediyorum. SEDONA hiç bir ticari kaygıyı düşünmeden, grubumuzun 100, 500, 1000 olmasına aldırış etmeksizin 5 adet SEDONA bisikletini biz bisiklet severlere hediye etmiştir. Bu bisikletlerin çekiliş sonucunda bize çıkıp çıkmaması hiç ama hiç önemli değil. Önemli olan SEDONA gibi büyük bir kurumun bizim arkamızda durmasıdır. Diğer firmalarında bunu örnek almasını ve ticari kaygıyı düşünmeksizin bize destek vermesini diliyorum.
Bisikletliler haklarını ancak bu tarz büyük firmaların destekleri ve bireylerin bilinçlenmeleri sonucu kazanacaktır. Ben bir birey olarak bu gün Sedonanın sitesine girerek Sedonaya bir teşekkür maili yazacağım. Sizlerden de ricam Sedona ya yaptığı bu jestten dolayı teşekkür etmeniz Sedonada bu şekilde yaptığı güzelliğin bir sonucu olduğunu görmeli ve haklı gururunu yaşamalıdır.
Tekrar TEŞEKKÜRLER SEDONA