Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@Melih Pekdemir

bu sene 600 ü aşar 1000 olursa hiç şaşırmam, hava iyi çünki yalnız ne garip bi durum rüzgar fazla 19 km ...

Scudo
Kalabalık olmasınında güzel yanlarıda var kötü yanlarıda var tabi güzelliği bisikletle uğraşan insanların sayılarının artmasını görmek. kötülüğüde o kadar kalabalığı kontrol etmek olsa gerek. Rüzgarın hızının fazla olması garip halbuki hava sıcaklığı bayağı iyi.

@Melih Pekdemir

dernek bu konuda tedbir aldı bile bisikletliler derneği. org tan haberleşme olmakta gerekli önlemler için hafta içi toplantı yapılır ..geçen sene korteji en arkadan takip ettim ....kavşaklarda bazı yerlerde polis vardı bazı yerde yoktu görevli olacaklar üzerlerine dernek formasını giymeli ve kavşaklarda görev almalı bence .....
evet baştan megafon ile bisikletliler uyarılmalı birbirlerine yakın gitmemek konusunda ayrıca köprüde durup resim çekmek isteyenler olacaktır bu durumda orda geçen seneki gibi polisler olacak ve ikaz edecekler tabi ....
geçen sene polisler ikaz ettiler sakat bi şey olur düşme olur diye tedbir alıyorlar...
esas olay ali samiyen stadının o dar yoludur ora önemli tek araç sokulmaması lazım oraya ,bisikletliler arasına bazı akıllı sürücüler dalmak ister, onlar engellenmeli, dernek in görevlileri tarafından bu kortejde acemi olacak ayrıca 4 yaşında çocuklar olacak ailesi ile gelecek geçen seneki gibi ...
akabinde esentepe yönünden eğer gidilecekse ise geçen seneki gibi tam yıldız üniversitesine dönen üst köprü var o köprünün tam karşı yolundan gelen araçların yolu kesilmeli ..orada önemli geçen sene orda polis yoktu....
mecidiyeköyde ki kavşaklar kesilecek ta taksimden köprü girişine kadar ne kadar kavşak var ise tutulacak polis ve dernek görevlileri tarafından önceden oralara gidilecek ve telsiz olması lazım tabi ......kortej harekete geçtiği zaman tüm kavşaklardaki görevliler ve polis hazır olması lazım bu iş böyle olur ...
köprü çıkışından ta üsküdar hareme kadarda kavşakların tutulması lazım ....haremde de olay bitecek...

sanırım cuma günü kesin olarak belli olur bende çok yeniyim bisiklette ama katılmak istiyorum. ve bir yere üye olmak vs gibi bir zorunluluk istenmiyor okuduklarımdan çıkardığım.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Haremden sonra nasıl dönücez :) avrupa yakasına bisikletle ilk turumuz taksim istikahmetine gidicek olanlar varmı eyüp g.o.o fatih tarafından hep birlikte gidelim ..

illa ki toplaşılır, hele bi kesinleşsin. ben ve bir arkadaş esenlerden gidicez.

İstanbul Valiliği 5 Haziran Dünya Çevre Günü resmi program kitapcığında yerimizi almış bulunuyoruz.
Resmi izin yazımızın bugün elimize geçmesini bekliyoruz.
Pazar günü Taksim de görüşmek dileklerimizle.

son durum yukarda yazmaktadır bilginize...

@önder aşık

karşıdan gelen arkadaşlar haremde üsküdarda olay bitecek tekrar karşıya geçmek isterseniz ya kadıköye gideceksiniz bisiklet ile kadıköyden beşiktaş ve eminönüne kalkan şehir hatları vapurları mevcuttur ,ya da üsküdardan arabalı vapur var onla geçebilirsiniz.....eminönü istikametine..

Çok sevindirici bir haber oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Pazar günü sabah 9 da taksimdeyim kimse tutamaz beni. :) Kudret abi bilgilerin ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim. Orada tanışırız umarım.

• Beğen
@Ersin Aksoy

teşekkür ederim ersin dostum...bi çok arkadaşım ile hasret gidereceğim çok zevkli olacak geçen seneki gibi.....topiği açtığım için arkasında sonuna kadar olma durumu ,bilgileri verecektim bi aksilik olmaz ise saat 10.00 da herkez taksimdeki parkta olur ......valilikten resmi yazı gelecek artık ,bence yüzüldü kuyruğuna gelindi ,zati olması lazım ki 5 inde 12 sinde seçim var ta 19 una sarkacak bu seferde öğrenci olan arkadaşlar gelemeyecekti, tam gününde olması ayrı bi olay tabi dünya çevre günü ve bisiklet bayramı bisiklet çevrenin dostudur .....

@Mehmet Ser

mehmet edirneyi yap kaçmaz hasanda gidecek, artık seneye geçme durumu..
kartepeyi alacağız bu durumda ayın 19 unda.....tabi aksilik olmaz ise son anda...

@Kudret Kurtcebe

kudret abi gidicem de. ben hiç köprüden geçmedim bisikletle :mad: :boese157: :rolleyes: Sağlık olsun :cool:

• Beğen
İstanbul Valiliği 5 Haziran Dünya Çevre Günü resmi program kitapcığında yerimizi almış bulunuyoruz.
Resmi izin yazımızın bugün elimize geçmesini bekliyoruz.
Pazar günü Taksim de görüşmek dileklerimizle.

son durum yukarda mesaj olarak geçilmiştir, gerek derneğin face inden ve de bisikletliler derneğinin forumundan aynıdır .....
bilginize....

Bende varım bende......Kudret abi bilgiler için çok teşekkür ederim.

• Beğen
@ÖMER DOĞAN

ömer teşekkürler......bana değil bisikletliler derneğine teşekkür etmeliyiz çünki daha öncede geçildi bunlar sivil toplum örgütü olmanın anlamıdır bizler, ,haklarımızı sivil toplum örgütü bünyesinde arayacağız,kırmadan dökmeden, köprü geçişi güzel ama dernek sadece bunla kalmaz bi bisiklet yolunun açılmasındada aynı duyarlılığı göstermeliyiz, ferdi çıkışlar hiç bi anlam taşımaz ,örgütlü çıkışlar anlamlıdır ,haklarımız olan bu şehirde bisiklet kullanma alanlarımızın genişletilmesi anca dernek kanalıyla olur ben özellikle bisikletliler derneğinin istanbul ayağını takip ediyorum bu bana düşen görevdir...
evet sizleri siz dostlarımı haber edeceğim bi etkinlik olduğu vakit dernek pek fazla gezi düzenlemez ...ama derneğin asli görevi istanbulda bisikletlilerin karşılaştığı sorunlara el atmaktır bunlar daha önce yapılmıştır bizzat ben şahidim, ha yeterli değil tabi kabul ederim, ama dernek vardır ve hepimizindir sahip çıkacağız.......hemde karşılıksız......

Geri