Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

gerek face den gerekse bisikletliler derneğinin forumundan durumu takip etmekteyim kesin sonuçlar henüz belli değil 5 haziran olarak söylenmekte ama resmi açıklama gelinceye kadar bekleyeceğiz yetkililerden izin alınınca haberi ileteceğim henüz kesinlik yok.....akşamı bekleyelim bakalım ne olacak....

Scudo
kudret abi galiba 19'una sarkacak gibi. seçimlerden dolayı ortalık karışık.

salı gününün ortasına geldik hala açıklamadılar sitede,
bir yandan forumlarındada aktif haber yok, büyüh ihtimal seçim sonrasına kalacak.
zaten bu saatten sonra ayın 5'i diye açıklandığı zaman katılım geçen sefere göre düşük olacaktır,
insanlar çoktan hafta sonu planlarını yapmaya başlıyorlar (özellikle hafta içi çalışanlar) :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Haziran'ın son haftası olsa daha hoş olacakmış,bütlere kalan başarısız öğrenciler ancak yetişebilirler ;)

@Eren Tublek

eren bu durumda bizim kartepe gider 26 sına köprüden geçmek sonra kartepeye gitmek...

:in: :in: :in: :in:

bende son haberi bekliyorum kudret abi

derneğin sitesine girilemiyor bende takip ediyorum ama ses yok suanda ins 5 haziranda olur ayarlamaları ona göre Yaptım bakalım gorucez

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
saat 17.26 derneğin forumuna girdim köprü ile ilgili bi başkanın açtığı bir topik var bide mavi bisiklet in..her iki topikte heyecanlar almış başını gitmiş herkez iple çekiyor bu köprüyü ...
evet başkandan henüz bi yanıt gelmiş değil geldiği an sizi haber ederim...

Ne yapıp edip bi şekilde izin alıp şu köprüden geçelim :) Eğer geçemezsek Urba şefi sevincinden zil takıp oynar :D Kudrettin bey urba şefini davet etsek köprü geçişine gelmezmi acaba :eek: Belki gelir gelmesine ama Şefinde şartları olur :eek: Ben önde gidecem :eek: kimse beni geçemez :eek: kasksız geleni köprüden geçirmem :eek: tek sıra halinde geçilecek :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

@Zafer Ünlü

evet doğru urba şefi geçen sene yalovaya kaçtı bi kaç adamla o adamlarda bu sene onu veto etti, evet tanıyan kaçıyor urba şefinden .....

:) :) :) :) :D :D :D

arkadaşlar 17-18-19 haziran bursada yüzlıllık macera gezisi var tarihler çakışmazsa gelebilirim önemli ve katılımı çok olan

@Melih Pekdemir

bisikletliler derneğinin forumundan an ve an takipteyim gelişmeleri ileteceğim...

2 dakika önce bisikletliler derneği facebook sayfasından şu yazı yayınlandı:

5 Haziran Taksim' de olacağız, az kaldı bize tamam deniyor ama yazımızı elimize almadan duyuramıyoruz. Biz hazırlanıyoruz sizinde hazırlanmanızı tavsiye ediyoruz.

@Melih Pekdemir

evet yazıyı okudum ,yazı denilen resmi bi kağıt parçası herhalde ....
evet trafik haber edilecek ..............biz hazırlanıyoruz ,,

Details for Sunday, June 05, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Bright sunshine

High Temperature
27°C

RealFeel®
26°C

Winds
NE 19

Maximum UV
8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation