@Berk Yıldırım
berk dostum...
evet mesajınıza teşekkür ettim...hassasiyetiniz yerinde ve doğal gönülden katılmaktayım evet insanlarımız için güzel bi anı olmakta köprü geçişi ama akabinde derin düşündüğümüz zaman yukardaki gerçekleride göz önüne almamızda gerekir evet üçüncü köprü yapılacak son yeşil alanlarda güme gidecek garipçe köyü bitirilecek çevre dostu denilen kanal projesinin ne kadar çevreci olduğunu zamanla göreceğiz....uygarlık anca doğaya zarar vermediği ölçüde uygarlıktır, bana göre bütün uluslar sabıkalıdır doğa karşısında, ama bu fabrikalarda çalışan insanlar para kazanacağız diye yok etmedimi dünyayı onca duman verilmedimi havaya, hava kirlendi nehirler kirlendi tüm dünya insanlığın ne kadar tepkisi varki ............para kazanacağız diye büyük açgözlülükle vede kibirle yok edilen dünyanın doğası karşısında alayımız suçluyuz .....
bisikletliler derneğinin bu duruma artık kayıtsız kalacağını zannetmiyorum evet artık ,bi yerde köprü geçişi güzelde biraz da biz insanlar artık el atmalıyız çevre problemlerine ,geçen sene 600 ü aşan insanlar köprüden geçmek için geldiler sonuçta bilinç olmaz ise ki yok, biz daha çok ağlarız çünki bu ülke artık tepkisizdir.....
son tahlilde ..insanlık iki seçenek ile karşı karşıya
1- ya uygarlıktan yana olup doğayı temizlemeye devam edecek
ve sonu gelecek..
2- yada uygarlıkla doğayı uzlaştıran temel düşünceleri baş tacı edecek
dünya genelinin yüzde 90 u rahatlığını konforunu pek bırakmak istemez millet alışmış arabalara ....konforlu yaşama.....