Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@Halil Atalay

Şu köprü geçişi yerine bisiklet yarışları düzenleseniz daha iyi olmazmı. Bizim insanımız köprü geçişini duyunca kapıyor bi bisiklet ne bakımını yapmış ne kask takmış köprü üzerinde zikzak çiziyor. İkaz ediyorsun birde fırça yiyorsun. Sanki yarış yapıyor arkadaş geçen sene gördük manzarayı tabii sen önden gittiğin için nereden haberin olacak çoluk çocuğun arasında kalan biziz Bu şekilde bisikletle köprüdenmi geçilir. Hiç gelmem daha iyi kimsenin ağız kokusunu çekemem kafama göre takılırım. Köprü sene boyunca bisiklet geçişine açık olsa ona diyeceğim yok ama Bir gün köprüden geçecem diye bu eziyeti çekemem. Zaten köprüde miadını doldurdu. Köprüden Arabamla bile geçmiyorum artık Çevreci arkadaşlarımız üçüncü köprü yapılmasın diye eylem yapıyor sizde köprüden geçmek için can atıyorsunuz Bu ne perhiz Bu ne lahana turşusu :mad:

Scudo
@Berk Yıldırım

E daha atsaydın bir kaç mesaj daha.İnsanlar bu iş günleri feda edip kaç kişinin ağız kokusunu çekiyorlar.Siz kimin ağız kokusunu çekiyorsunuz.? Millet dandik bisikletleriyle geliyor diyordunuz.Derdini onlar çekiyor sizmi halat bağlayıp çekiyorsunuz onları.Çoluk çocuk arasında kalırkende kıyın biraz paranıza alın 3-5 tane kask hediye edin çocuklara KASK nedir öğrensinler,tanışsınlar.Hee siz gelmeseniz olmazmı ? Olur .Ama gelseniz daha iyi olur.Selamlar.Sağlıkla kalın.

@Halil Atalay

teşekkürler halil ...ben her zamanki gibi grubu en arkadan takip edeceğim sacede beylerbeyi kavşağına önce varacağım .....ora önemli geçen sene orda bi polis görev yaptı ................

Kaçmaz bu köprü geçişi, Taksime ulaşmak için önce vapurla karşıya geçmek lazım, Listeye 2 kişi daha yazın Ordayız.

@Ersin Aksoy

ersin bey ..topiği ben açtım gerçi artık herkezin oldu burda liste yok .....5 haziran olursa herkez taksimde olacak saat 10.00 da toplanılır ben 09.30 da orda olacağım taksim meydanında görüşmek üzere...

@özcan parlakoğlu

pendikten sahile inerek gidilir fenerbahçeye kadar bisiklet yolu var ....
ben erenköyden bağdat caddesi ve ordan beşiktaş iskeleye ..geçen sene bayağı insan doldu kadıköy beşiktaş iskele önünde,dolmabahçeden taksime çıktık ...

Kudret abinin topiği kendi iletişimiz içinde kullanalım bari :) Özcan bende Pendikte ikamet ediyorum.Köprü geçişi için bir arkadaşım daha var.Arabayla hareme oradanda vapurla karşıya geçmek istiyoruz.Gelirsen benim araba ön tekerleri sökersek 3 tane alır.Tarih belli olsun tekrar görüşürüz istersen.

• Beğen
Tepkiler: Ersin Aksoy
banliyö treniyle haydarpaşaya gidilip oradan vapurla karşıya geçilebilinir. en azından ben böyle yapmayı planlıyorum.

@Engin EŞ

Bu yöntemi sevdim. Haremde arabayı parka koyarım. Arabalı vapurla eminönüne geçerim. Kadıköy ve üsküdardan normal vapurla geçiş sıkıntılı olabilir. Karşıya bisikletleri ile geçmek isteyen herkesi alamayabilir.

Arabayla geçmeyin. Toplu taşıma kullanın. Madem bisiklet organizasyonuna katılacaksınız, elinizdeki imkanları değerlendirin. Trenle gelin Haydarpaşaya, oradan vapura. Arabanızdan bir güncük uzak durun.

@mtsemiz

Usta toplu taşıma oluyor benim araç.:)Hatta kişi daha bulsam daha güzel olacak.:)

Bu yıl Birleşmiş Milletler katkısı ile düzenleyeceğimiz 5 Haziran Dünya Çevre günü İstanbul bisiklet gezisi için çalışmalarımız uzun zamandır sürüyor, ancak seçim öncesi izin almakta zorlanıyoruz. Detaylı açıklama için gün sayıyoruz. Diğer temsilciliklerimizde 5 haziran Dünya Çevre günü etkinliğini düzenleyecektir.

yukardaki mesaj bisikletliler derneğinin face sayfasından alıntıdır
bu sene seçim olması biraz işleri zorlaştırmış gözükmekte 5 i olmaz ise 19 hazirana sarkma durumu olursa illaki geçilir.....

Sarkma olursa olsun yeterki geçelim.Teşekkürler bilgiler için

http://img341.imageshack.us/img341/7457/hpim1640.jpg

şişli geçisi ,taksimden mecidiyeköye kadar yollar bizimdi....

http://img813.imageshack.us/img813/165/hpim1646.jpg

ali samiyen yolu....trafik polis orda arkada ben arkadan takipteyim , kortejin arkası....

@Kerem Akyol

valla durum neyi gösterir bilmiyoruz gün saymakta dernek, pazartesinden itibaren adrenalin yükselir ...5 haziranda, seçimler dolayısıyle izin verilmemesi olabilir ....evet sınav olayıda var ..3 temmuz pazara geliyorda bu durumda dünya çevre kutlaması çok geçikir türkiye açısından, haziranın ilk haftasında bütün avrupada kutlanacak dünya çevre günü tabi bisiklet ile.....

Haziranın ilk haftası bütün Avrupada Dünya Çevre Haftası olarak kutlanıyor. Biz Çevreciler olarak üçüncü köprüye karşı eylem için köprüden geçmeme kararı aldık. Topraklarımızı, ormanlarımızı, meralarımızı, tahrip ederek, biyolojik çeşitliliğimizi yok ederek, suyumuzu kirleterek, yanlış kullanarak dünyamızı saran ekolojik güvenlik ağının iplerini beşer onar çözüyoruz. Eğer bu şekilde yaşamaya devam edersek, çocuklarımızın, torunlarımızın yani gelecek nesillerimizin en temel ihtiyaçlarını karşılama hatta yaşama olanaklarının bile ellerinden alınmasına neden olacağız. Bizler çevreciler olarak 5 Haziran Dünya Çevre günü ve haftasında bir kez daha altını çiziyoruzki bu sorunun çözümü alınabilecek pek çok önlemin yanında ve temelde yaşamamızı sürdürecek kadar tüketip bundan mutlu olabileceğimiz bir toplum düzeni oluşturmaktan ve herkesin bu hedefe ulaşmak için birlikte hareket ederek katkı sağlamasından geçiyor. Böylece bizden sonra gelecek tüm canlılara sürdürülebilir bir dünya bırakmış olacağız. Bisiklet çevre dostu bir araçtır. Bunun için elimizdeki fırsatı iyi değerlendirelim. Gerekirse Bir yerde toplanıp pankart açıp yetkililere yazılı ve görsel medya aracılığıyla sesimizi duyurabiliriz. Ardından bisikletlerimize binip turda yapabiliriz.

Geri