Scudo Sports

Köpek saldırısına karşı elektroşok cihazı

OsmaniyeRehber

Forum Bağımlısı
Tepki
780
İsim
ibrahim
Bisiklet
b'Twin
Herkese merhaba.Bisiklet sürerken her zaman kullandığımız güzergahta bir deri fabrikası var ve bu fabrikanın köpekleri her seferinde saldırıyorlar bizde her seferinde yolun karşı tarafına geçiyoruz.Korkutma amaçlı elektro şok cihazı aldım , amacım korkutmak yoksa canlıları çok severim zarar vermeyi asla düşünmem.İşe yaradı , sizler ne dersiniz ? Bu arada videoyada çektim buyrun izleyin.Teşekkürler.

Scudo
Ürünü nereden tedarik edebiliriz?

@OsmaniyeRehber
Bende ufak çaplı bir elektro şok cihazı temin ettim test ettim köpeklerin yarısında işe yaradı diğer yarısında ise yaramadı diyebilirim, o yüzden sanki dazer köpek kovucu daha etkili olabilir diye düşünüyorum, köpek kovucu kullanıpda etki etmediği saldırma anında köpek olan varsa onlardanda yanıt bekliyoruz..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bence köpek sesten korkmuş, bağırsanız da aynı etkiyi gösterir kanımca :D

@Lütfi Erdoğan
Köpeğe biber gazı sıkarsan hayvan ölür. Lütfen şu tarz yöntemlerle kimseye zarar vermeyelim.
Sıkan arkadaşlar bi kendileri sıkıp koklasın önce, sonra kullanmak için düşünsün.

elektroşok'u ve biber gazı gibi saçma yöntemlerinizi önce kendinize sonra başka canlıya kullanın.

@Lütfi Erdoğan
Biber spreyi insanları bile ölümcül düzeyde etkileyebiliyor, hayvanlara sıkmayı nasıl düşündünüz çok merak ediyorum

@Lütfi Erdoğan
tek ve en etkili Çözüm bisikletten inip yürümektir.Hayvanlar genel olarak dönen tekerleklerimize saldırıyorlar ve tek amaçları bölgelerini korumak.Bisikletçiler bile bunu yapıyorsa hayvan sevgisi konusunu kapatalım gidelim, yanımızda da tabanca taşıyalım üzerimize gelen her hayvana da bir şarjör boşaltalım bitsin gitsin

Bu daha güzel çözüm evet. Dediğim gibi Arkadaş çok daha kötü bir durumda kaldığından kullanmış ki işe yaradığını anlattı. Ben de Son çare olarak paylaşımımı düzelteyim. Hayvan seviyoruz diye ölecek halimiz de yok. ALLAH korusun

@Lütfi Erdoğan
Elbette, bizim de canımız var tabiki
daha 2 gün önce köpek kovaladı, karşıdan da araba geliyordu, önce yavaşladım sonra bisikletten indim, 15 metre kadar arada havlayıp tehdit ederek bana eşlik etti bölgesinden çıkınca da yerine döndü, yanımda biber spreyi taşıyorum fakat 4 değil iki ayaklı hayvanlar için :) biber spreyi sıkmış olsaydım çok hassas olan burnuna, koku alma duyusuna hatta gözlerine zarar verebilirdim, YAPMAYIN

:) Peki sen de haklısın. İki ayaklı hayvanlar konusunda da tamamen katılıyorum size

Bora Adıgüzel aslında bende öyle yapıyorum durup bisikletten yürüyorum fakat köpek fobim olduğu için bu cihaz ile kendime biraz olsun teselli veriyorum.
selçuk yenier kardeş elektroşok uygulamadık ve uygulamadım da videoda açıkca görünüyor ,(sadece korkup yaklaşmamasını sağladım ) görüntüler bu kadar açık iken neden bu tavır ? Biber gazına gelince , benim gibi köpek fobisi olan biri ilk kullanacak kişilerden biriyken bile (ki ben ölesiye korkarım köpekten) ben bu gaz işine karıyım çünkü hayvana zarar verir veya canı yanar diye bu işe karşıyım.

Geri