Bilhassa hayvansever olunca madur durumda da olsanız onlara zarar vermek istemiyorsunuz. E ısırılmak ta istemiyorsunuz tabi... Durmak, inmek doğru çözümler fakat her köpekköyde in bin zor iş. Ben sakin sakin gideyim dedim, ısırdı Kurbağlıdere'deki barakaların itlerinden 2si... E neredeyse her akşamki yolum, ne yapacağız ozaman? Karaköy kat otoparkının altındaki out door mağazasından 50YTL bedel ile Amerikan malı bit it kovalama cihazı aldım. Alırken de; "Bakın bu para denemelik bir para değil, hakkaten işe yarıyor mu?" dedim ısrarla. "Tabii" dediler, "Bu alet doğru alet"... Sonra anladım ki bizim itler yanlış... O alete duyarlı Amerikan malı köpek getirecekler heralde, aleti talep yaratmak için öncü kuvvet olarak ithal ettiler!.. Evde duruyor hala. Kardeşim denemek için kulağına yaklaştırıp çalıştırdı, halâ kulağı çınlıyor. Sinirim bozulmasın diye -aslında yolum da düşmedi- geri vermeye gidemiyorum. Aletin düğmesine basınca ne mi oldu? Durup havlayan köpekler tam gaz saldırıya geçtiler! Yane kıssadan hisse böyle aletler almayın, taş alın, gidonu tek elle kullanıp taş atma antrenemanları yapın, içki için (sarhoşken cesur olup aralarından geçiyorsunuz) Onlar da anlıyorlar mı ne... Şaka şaka; hiçbir ulaşım aracı kullanırken içkili olmayın tabii. Kıssadan hisse TUBITAK' ta bizim itlere göre ultrasonic köpekkovar yapılana kadar bu aletlerden almayın...