Scudo Sports

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
1 saat kadar önce sahilden geldim dediğim yöntemi uyguladım ama ilginç birşey oldu. Köpekler ben hariç diğer bisikletlilere musallat oluyolar, gülmekten göbeğim çatladı düşecektim neredeyse. Benim yöntemimi ister uygulayın ister uygulamayın ama bana yararı olduğu kadar sizlere zararı olacak gördüklerimden sonra :)

iki gün önce sahilde bir köpek sahibinin kızını ısırdı hemde iki defa olayın başını göremedim ama ortda hiçbir şey yoktu zannedersem..bide bazı köpekler sahiplerini kıskanıyor o kişiye sevgi gösterisinde bile bulunsanız size saldırabiliyor..
bence köpeklerin huyu suyu belli olmuyor bu yazıların hepsi doğru olabilir ama arada bu tanımlara uymayan köpek çok var..özellikle bu sokak köpekleri grup halindeyken çok saldırgan oluyor.herkez burda bisikletle yavaş gitsin yok asılsın pedala falan demiş ama ya bu kişi yaya ise ne yapacak.genelde sokakta insanların dolaştığı saatlerder korkmam köpeklerden ama gece geç saatlerde eve geldiğim zamanlarda oldu özellikle selami çeşme köprüsünün olduğu yerdeki köpek adam geçirtmiyor valla..:) bağlı olup olmadığınıda bilmiyorum ama daha geçmeye cesaret edemedim ordan

:) Kardeş haklısın aslında geceleri daha bi vahşi oluyolar. Şahsen birkaç defa köpek saldırısına maruz kaldım ama her seferinde mahlukatla anlaşıp kendi yollarımıza gittik. :) Şaka bir yana benim asıl korktuğum bu köpeklerin 2 ayaklı olanı, muhiti bile değiştirmeyi düşünüyorum bunları korkutmak zor bu devirde...

SPD ayakkabım la çenesını dağıtamıycaam köpek yoktur bisiklet sürerken çok etkılı oluyo hatta bi arkadaş köpeğin dılını parçalamıştı...

Murat abi kesinlikle sana katılıyorum...
Demekki okanın arkadaşına yanaşmamak lazım hatta okanada...

O hayvanın yapmaya çalıştıgı kendi bölgesini senden, benden veya insanlardan korumak...
Hayvan şöyle bişey düşünmüyor Haa bak bisikletli geliyo şunu bi yakalıyımde parçalıyım...

Ne oldu yani şimdi o hayvanın canını yakmaktan işkence çektirmekten başka ne işine yaradı...?

Hee haklısın böbürlendin heryerde anlattın dimi bak onu unuttum...

Pedala biraz daha hızlı basıp hızlansan hayvan zaten peşini bırakacak...

sabah'a karşı 4:30 'Da halıcıoğlundan alibeyköy'e geçerken bir köpek pardon düzeltiyorum.canawar''ın saldırısına uğradım.sabahın bi köründe daha hava aydınlanmamış ve ben yolda giderken köpek kaldıradan beni gördü. birden havalara önüne çıktı ve yanından koşmaya başlarken ( büyü biraz büyüktü) suluktan aldığım bir miktar suyu köpeğin suratına sıktım. köpek biraz durdur sonra koşarken sirkelenip tekrar aramızdaki 20 mt arayı 10-15 den daha az bi sürede kapattı zaten soğuk su + yorgunlukla beni daha fazla kovalamadı.. beni soracak olursanız köpek havlaması ile takibi bırakması arasında sprintli gidiyordum:D kısacası sulukta su varsa hiç uğraşmayın basın suyu ve gidin.

kaldıradan=Kaldırımda;)

birden havalara önüne çıktı = birden havalanıp önüme çıktı;)

( büyü biraz büyüktü)= burayı çözemedim.:D

durdur=durdu

Çagatay kardeşim,Mesajını anladım kadarı ile çözmeye çalıştım,:rolleyes: Mesajı yazarken sanırım acelen vardı herhalde..:) olsun yeniden kordine etme şansın varsa düzeltebilirsin...;)

Hikayen guzel ama..iyi atlatmışın..:D

Saygılar..

( büyü biraz büyüktü)= burayı çözemedim :D

Ewt arkadaşlar çağatay arkadaşımız burda ne demek istemiş...? Cevaplrınızı bekliyoruz :p

Çağatay sen cvp verme sana yasak :D

Cümlenin gidişatına bakılırsa boyu biraz büyüktü daha mantıklı geliyor, olmadı Türk dil kurumuna danışırız :)

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
köpekler le karşılaştımızda en etkili yol (hoş ve tuh)söycükleri ve sprintir sanmırm zaten köpek peşindeyken suluğu almayı düşüne mem ben nasıl kapabilcemi düşünürüm

bu mantar tabancasını hazırlıya bilirsinyada yerden iki üç tane taş alırsın atmak için

yada bisikletten inip köpeğin önünden yavaşça geçersin köpek saldırmaz

çaça olum bu büyü biraz büyüktü ne ayak be herkez onu konuşuyur yeni bir dil oluşturdun

Düzyolda bana yetişen köpek görmedim ama yokuşta işler karışabilir.
Düzyolda en fazla 45 km hızla gidebiliyorum bisikletim de dandik bişey ama iş görüyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri